Geen

Laren, Nederland
Vacature is vervallen
34 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1900 - 2500 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 03-06-2019

Wil jij als grondwerker GWW vanaf dag 1 dat je binnen deze (kleine) organisatie komt werken, trots kunnen zijn op je werk? En op het werk van jouw team? Goed uitgevoerd grondwerk vormt de basis voor een goed eindresultaat ! Ben jij iemand die we kunnen vertrouwen en waar we op kunnen bouwen?

De mensen en het materieel

Al je collega’s zijn echte buitenmensen, allen van jongs af aan gefascineerd door grote machines. Het teamgevoel is heel sterk, er ontstaat een positieve spanning als er met z’n allen hard gewerkt wordt bijvoorbeeld aan een mooi project maar ook aan het schoonmaken van wegen en het slopen van een pand. Het materieel van dit bedrijf bestaat uit diverse mini-, mobiele- en rups kranen, shovels tractoren en verschillende agrarische machines en werktuigen. Hoe meer interesse jij toont in de verschillende machines, des te meer mogelijkheden je mag ontwikkelen om alle machines te kunnen bedienen!

HET WERK als grondwerker

Het bedrijf is gevestigd in de Achterhoek en heeft een groot, langlopend project in de regio Ulft, nabij de Duitse grens. Daar worden alle voorbereidingen getroffen voor een nieuw te bouwen woonwijk. Met alle benodigde werkzaamheden die daarvoor nodig zijn.
• Grondverzet
• rioolwerkzaamheden
• bekabelingswerkzaamheden
• Voorbereiden aanleg wegen
• Aanleg bouwputten
• Voorbereiding tbv funderingen
• Drainage
De diversiteit van het werk is groot, het is geweldig om zo’n woonwijk in ontwikkeling te zien groeien.

WAT BRENG JIJ MEE
Buiten de ervaring die jij als grondwerker meebrengt, ben je vooral gemotiveerd om lekker buiten samen met je collega’s de klussen te klaren.
• Betrouwbaar, geloofwaardig en collegiaal
• Lichamelijk fit om dit pittige werk te kunnen doen
• Je hebt een geldig VCA

DE BELONING
Het bruto maand salaris en de secundaire voorwaarden zijn afhankelijk van je leeftijd, ervaring en opleidingen vanaf € 1900 tot ervaren grondwerker € 2500 per maand. Er wordt gewerkt met de LEO cao. Het gaat om een contract voor een langere periode, minimaal gedurende de looptijd van dit project. Als van beide zijden de klik er is, zit er zeker ook een contract voor langere tijd in.

HET BEDRIJF wat jou zoekt

Wil jij graag werken bij een toonaangevend bedrijf in de Achterhoek in de buurt van Zutphen? Regionaal hoort dit bedrijf tot het beste bedrijf in grondwerken en agrarische diensten. De werkplaats is uitstekend uitgerust; goed gereedschap is het halve werk! Wil jij onderdeel worden van het team van werkplaats en bouwplaats medewerkers die allemaal dezelfde passie hebben voor Grondwerk, Bouw en Groot materieel? Samen met je collega’s de opdrachtgevers tevreden stellen? Deze opdrachtgevers zijn voornamelijk; waterschappen, gemeentes, aannemers, agrariërs, bedrijven en particulieren.

We stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

 

KENMERKEN: Fulltime – WERKLOCATIE Regio Zutphen – Bruto € 1900-€ 2500

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures