Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV)

Haaksbergen, Nederland
Solliciteer
13 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2150 - 2650 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 03-07-2019
Ben jij Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) en op zoek naar een nieuwe baan in de vorm van een nieuwe uitdaging, of minder reistijd of meer buitenwerk?

Wij hebben regelmatig vacatures in de asbestsanering: onervaren DAV-I, ervaren DAV (deskundig asbest saneerder) en DTA-ers (Deskundig Toezichthouder Asbest) voor meerdere opdrachtgevers.

Dit bedrijf zoekt een gemotiveerde DAV - er die er plezier in heeft om buiten te werken. Je gaat voornamelijk daken van woningen en schuren renoveren, dat wil zeggen dat je niet alleen meewerkt aan de sanering van het asbest dakbeschot of de asbest bekleding maar ook weer meehelpt aan de nieuwe afwerking. Daarvoor werk je naast de saneringsapparatuur ook met bouwkranen en verreikers. Een groot deel van je werk is buiten. 
Het bedrijf is een combinatiebedrijf tussen bouwbedrijf en asbestsanering, voordeel daarvan is dat je veel verschillende collega's hebt.
 

Wat breng jij mee ? 

  • een geldig DAV certificaat
  • in bezit van geldige medische keuring
  • je hebt VCA basis
  • B Rijbewijs en bereid om BE te gaan halen
  • Plezier in werken met groot materieel
  • fysiek en medisch geen beperkingen vanwege werken met volgelaatsmasker
  • altijd kunnen en willen werken conform de geldende procedures
  • in een team kunnen samenwerken

Wat brengt het voor jou ? 

Wij bieden je uitzicht op een vaste baan bij een professioneel bedrijf. En zorgen ervoor dat jij een prettige, inspirerende en motiverende werkplek hebt, eerlijke beloning van je werk, betaling van je salaris op vaste afgesproken tijden, pensioenopbouw, de juiste werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. De beloning varieert afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de € 2150 en € 2650 bruto per maand

Interesse in deze functie? Klik op de button en laat je gegevens achter!

KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Haaksbergen – Bruto € 2150-€2650


De Brug is steeds op zoek naar goede en enthousiaste mensen, die affiniteit, passie of aanleg hebben voor asbest sanering. We bieden mogelijkheden voor variatie in werk, maar ook voor een vaste baan en loopbaanontwikkeling.

Wij hebben als doel een vaste kern medewerkers die zich thuis voelen bij de Brug te detacheren bij verschillende opdrachtgevers. We begrijpen dat mensen flexibel willen zijn en ervaring op
willen doen en het veilig vinden dat er een eerlijk, gedegen bedrijf zorgt voor continuïteit, langere contracten tot aan vaste aanstelling toe. Waar veel uitzendbureaus afhaken zodra de
fase van langere contracten of vast dienstverband aanbreken, ligt bij ons nou juist daar de aandacht.

Iedereen waar mogelijk te ondersteunen bij persoonlijke groei en samen op zoek te gaan naar de beste klik tussen medewerker en opdrachtgever.

Voor een grote groep opdrachtgevers zijn we op zoek naar mensen met DAV en of DTA certificaat en ervaring in de Asbestsanering. Als DTA-er ben je bezig met het verwijderen van asbest conform de geldende wet- en regelgeving.


Wat wij bieden in de asbestsanering

Wij bieden je uitzicht op een vaste baan bij een professioneel bedrijf. En zorgen ervoor dat jij een prettige, inspirerende en motiverende werkplek hebt, eerlijke beloning van je werk, betaling van je salaris op vaste afgesproken tijden, pensioenopbouw, en mocht het onverhoopt voorkomen dat onze opdrachtgever minder werk aan te bieden heeft, of je hebt geen klik met dit bedrijf of 1 van je collega’s, dan zoeken we een nieuwe opdrachtgever, zonder dat je zelf hoeft te solliciteren, of onderaan de ladder binnen een nieuw bedrijf hoeft te beginnen. De beloning varieert afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de € 1900 en € 2700 bruto per maand

 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Haaksbergen
Vaardigheden
Vaardigheden
DTA
DAV
Asbest
Vergelijkbare vacatures