GEEN

Raalte, Nederland
Vacature is vervallen
158 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2900 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Meubelen
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 11-01-2019

‘Als Interieurbouwer maak je altijd iets moois voor een klant’

Ben jij als interieurbouwer op zoek naar een nieuwe uitdaging, een bedrijf waar je meer collegialiteit gaat vinden? of waar je meer met verschillende materialen mag werken? Of misschien is een vierdaagse werkweek wel een reden voor jou om een andere werkgever te zoeken.

Je ben precies op tijd!

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren interieurbouwer die samen met hen al dat moois wil gaan maken en door deze ervaring extra kennis meebrengt.

HET WERK
Je mag als compleet team werken aan bijzondere en waardevolle onderdelen van het interieur van Nederlandse en ook buitenlandse klanten. De collega’s van verkoop en architectuur hebben opnieuw de kans gecreëerd voor een bijzonder en trendsettend ontwerp. Er worden bijzondere materialen het magazijn binnen gebracht en samen gaan jullie (nieuwsgierig) aan de slag. Onder je handen groeit een mooi product, met zorg door jou en je collega’s van montage behandelt.

WIE BEN JIJ?

Ben jij op zoek naar een baan waar je vol passie je vak mag uitoefenen, samen met net zulke fanatieke collega’s, met veel plezier en gedrevenheid de mooiste interieurs maken? Daarvoor vragen we:

  • Dat je de meeste materialen die gebruikt worden in de interieurbouw kent
  • Het optimale uit gereedschappen en machines haalt
  • Goed werktekeningen kunt lezen
  • Meedenkt over constructies
  • Flexibel en oplossingsgericht kunt denken
WAT BIEDEN WE JOU?
Er is een prettige open en loyale werksfeer waar een fulltime werkweek 4 dagen per week is (4 x 9 uur) is, dat betekent elke week een extra dag vrij! Alles is erop gericht dat alle medewerkers zich thuis en gewaardeerd voelen. Daardoor wil iedereen graag een stapje harder lopen, wat resulteert in een uitvoering waar de klant helemaal blij mee is en iedereen samen trots is op het eindresultaat.

De beloning van deze functie is op basis van de salarisschalen van de cao Meubelindustrie. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt; tussen de € 2200 en € 2900 bruto per maand. Werkkleding en gereedschappen worden beschikbaar gesteld. Als van beide zijden de klik er is, dan is de bedoeling is dat je lange tijd blijft werken.

HET BEDRIJF 
De architecten ontwerpen voor de zakelijke en de particuliere markt bijzondere maatwerk interieurs. De uitdaging voor de medewerkers van de werkplaats is om de beste manier te vinden om deze meubels uit te werken en uit te voeren. Omdat elk project uniek is, wordt van alle medewerkers verwacht dat zij meedenken over de toe te passen constructies. Door deze samenwerking is een de groep vakmensen heel hecht, het zijn allen specialisten met liefde voor het vak.

Zou jij ook trots zijn als je hiervan onderdeel uit mag maken?
Grijp dan nu naar jouw muis en klik op de Solliciteer button! 

Onze selectieprocedure gaat als volgt: je mailt jouw CV, dan starten we met een telefonische sollicitatie. Daarna volgt een afspraak waarbij we goed naar je luisteren, zodat we op basis daarvan jou kunnen voorstellen aan onze opdrachtgever.

KENMERKEN: Fulltime (4daagse) – LOCATIE: Raalte – Bruto € 2200-€ 2900

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures