GEEN

Enschede, Nederland
Vacature is vervallen
48 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2800 - 3200 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-05-2019

In de rol van leidinggevend monteur elektrotechniek in Enschede draag je onder andere bij aan heerlijk helder pils, zuivering van afvalwater en vervanging van CO2.

Geen dag is hetzelfde, want met jouw ervaring werk je op afwisselende locaties met verschillende industriële installaties en systemen. Af en toe pak je projecten op in Utiliteit. Vanwege groei in deze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een collega leidinggevend monteur – locatie Enschede.

 

Op zoek naar afwisselend elektrotechnisch werk? naar een bedrijf dat jou vertrouwd met complexe uitdagingen? Is daarnaast leiding geven echt jouw ding of jouw nieuwe uitdaging?  

Dan pas jij goed bij onze opdrachtgever! Waarom? Omdat we echte vak-idioten zoeken. Mensen die ook buiten de reguliere werktijd altijd maar weer met techniek bezig zijn. Het leuk vinden om collega’s met een oplossing te verrassen. Graag laten zien dat ze wat kunnen. Zulke mensen worden met open armen ontvangen.

 

Ben jij de leidinggevend monteur die vanuit Enschede in de regio Twente, Salland en de Achterhoek gaat werken, Energie krijgt van zelfstandigheid en nét dat stapje extra zetten voor de klanten. Wat je doet, dat doe je goed!

  • De planning en organisatie van de werkzaamheden op locatie regelt.
  • Leiding geeft aan 5 tot 8 collega’s.
  • Tekeningen vertaalt naar uitvoering.
  • Zelfstandig elektrotechnische installatie- reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan onder andere: besturingen, verdeelsystemen, motoren en meet- en regelinstallaties.
  • In aanraking komt met hoge vermogens, kabelpersen en verschillende soorten elektromotoren. Ook kom je in aanraking met gebouw gebonden installaties E/W.
  • Storingen opzoekt en oplost.
  • Inbedrijfstellingen voorbereid, test en uitvoert.

 

Heb jij het in je? 

  • MBO-4 Techniek ofdoor ervaring aantoonbaar op dit niveau werkend
  • Rijbewijs B
  • Bereid om in storingsdienst te werken

 

 

Wat jij terugkrijgt voor jouw inzet:

Op basis van jouw ervaring kennis en wensen worden afspraken met je gemaakt. Van beide zijden wordt geïnvesteerd zodat jij kunt groeien en het bedrijf ook. Als jij wilt ontwikkelen; bij dit bedrijf krijg je alle mogelijkheden; Jij bent in de lead!  Als alles van beide kanten goed loopt, is er een gouden toekomst samen.

 

BELONING

De beloning wordt gevormd op basis van jouw opleiding en ervaring en bedraagt conform de cao Kleinmetaal tussen de € 2800,- tot € 3200,-  fulltime bruto per maand. Is er na een jaar nog steeds een klik? Dan wordt jouw contract een vast contract. per jaar bouw je13 ADV dagen op en je kunt gebruik maken van een smartphone en bedrijfsbus met gereedschap.

 

WIE, WAT EN WAAR

Over het bedrijf: Het bedrijf is in 1966 opgericht door de naamgever, en uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van de industriële automatisering, panelen- en Modulenbouw en Elektrotechniek. Met in haar klantenkring grote bedrijven in veel verschillende industriële takken zoals; Milieu, Chemie, Papier, Food en Pharma, Waterschappen en Utiliteit.

Zij ont zorgt haar klanten van A tot Z in elektrotechnische installaties en werktuigbouwkundige installaties. van hardware- en software engineering, installatie tot onderhoud . Het is een familiebedrijf en dat betekent: korte lijnen, veel vrijheid én verantwoordelijkheid.

De klantvriendelijke instelling van de circa 235 medewerkers, (verdeeld over de vier vestigingen) en 160 medewerkers op locatie Enschede. Heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan een indrukwekkende groei van de onderneming. Daarnaast vormen zaken als maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit de bekende rode draad die eveneens bijdraagt aan genoemd succes. 

Is het nu tijd voor jou?

Kom maar op ! We nodigen je uit voor een gesprek. Dan hoor je gelijk wat deze opdrachtgever je allemaal kan bieden. In je persoonlijke ontwikkeling. Met veel ruimte voor jouw persoonlijke ambities. Aangevuld met opleidingen of cursussen. En … uiteraard ook een uitstekende beloning.

 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

KENMERKEN: Fulltime  – LOCATIE: ENSCHEDE – BRUTO € 2800 - € 3200

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures