GEEN

Markelo, Nederland
Vacature is vervallen
115 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2900 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 27-03-2019

Ben jij de man of vrouw die al langer werkt als constructie tekenaar, misschien wel met verschillende tekenpakketten. En zoek je nu de baan bij een bedrijf en op een kantoor waar jij je thuis voelt, waar je je fanatiek je best kunt doen en tegelijkertijd met veel lol werkt?


Dan is dit het juiste moment om van werkgever te veranderen!


Als tekenaar constructies werk je aan diverse klant-specifieke constructieve projecten, voor de verschillende klanten van dit bedrijf. Jouw kennis en ervaring zorgt ervoor dat er degelijke producten gemaakt worden in de werkplaats en opgebouwd op de bouwplaats. En binnen de vooraf berekende kosten. Dit tekenwerk verricht je vanuit hoofdberekeningen en bouwkundige tekeningen. Hieruit werk jij de staalconstructies uit in detailtekeningen en werktekeningen. Waar nodig breng je verbeteringen en wijzigingen aan. Natuurlijk delen alle collega’s hun ervaringen om de kwaliteit en het bedrijfsresultaat te verbeteren. De verkoop, calculatie, tekenaars en werkvoorbereiding vormen samen het bedrijfsbureau.


WAT HEB JIJ TE BIEDEN?

Heb jij een bouwkundige opleiding MBO of HBO, kennis en ervaring in het tekenen van constructies, en heb jij de juiste instelling om binnen dit bedrijf samen met het team de beste oplossing voor DIE ENE CONSTRUCTIE uit te werken? Telkens weer en met veel plezier?


WAT BIEDEN WE JOU?

Je werkt vanuit het kantoor in Markelo, en werkt vrijwel uitsluitend voor opdrachtgevers in de regio Oost Nederland. Daarom verwachten we dat je er woont en een sterke band voelt met dit gedeelte van Nederland. Het bedrijf heeft de instelling dat ze samen de klussen klaren, dat betekend dat je natuurlijk voor het grootste gedeelte van de tijd constructie tekenwerk verricht, maar soms komt het voor dat je in de werkplaats helpt. Je maakt deel uit van dit bedrijf, daar ga je vóór. Je kunt fulltime aan de slag, met uitzicht op een functie voor langere tijd en zelfs een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Het bruto maand salaris varieert tussen de € 2200 en de € 2900 euro per maand afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.HET BEDRIJF

Het bedrijf dat jou zoekt is een betrekkelijk klein familiebedrijf waar ongeveer 25 mensen werken. Het heeft zijn roots in het Oosten van het land en dat merk je aan alles. De hoge kwaliteit van de producten echter zonder opsmuk. Maatwerk maken, betrouwbaar zijn in kwaliteit en levertijd. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg! Sterke kracht van het bedrijf is het totaalpakket aan bouwkundige constructies, alles gemaakt in eigen beheer, binnen een korte tijd kunnen leveren. Voor bijvoorbeeld woningen, bedrijfspanden, de industrie en met een sterke specialisatie in de agrarische sector. Een enorme diversiteit aan opdrachtgevers betekend variatie in je werk!


Ga jij ook voor die variatie?


Solliciteer, we stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!

 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

 


KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Markelo– Bruto € 2200-€ 2900

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures