Expeditiemedewerker, Reachtruckchauffeur, Orderpicker

Goor, Nederland
Solliciteer
8 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1950 - 2600 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Zoek jij een baan in de logistiek? Waar je volledig zelfstandig je werk kunt doen, gedeeltelijk magazijnwerk, deels orderpicken, laden en lossen van vrachtwagens.
Wij hebben een leuke baan binnen een foodbedrijf voor jou!

Zoals een medewerker ons vertelt; “-20 Graden valt in eerste instantie heel erg mee als je binnenloopt, je verwacht in eerste instantie dat de kou veel erger is. Als je er langer in werkt trekt de kou wel naar binnen. Daarom werk je met beschermende kleding, een verwarmde heftruck en werk je maximaal 15 minuten in de kou”


Wil jij aan de slag?

Voor deze internationale foodorganisatie zijn we op zoek naar een logistiek medewerker voor de reachtruck. Het order picken doe je met een reachtruck in de vriescel. Je plaatst producten die gereed zijn hierin. Meestal ben je een kwartier in de kou. In de vriescel is elke stelling voor 1 bepaalde klant. Je switcht niet veel tussen de stellingen. Verder haal je de orders weer uit de vrieskou en zet ze in de koelcel voor transport naar de klant. 
Je zorgt dat alle registratie goed verloopt, zodat alle gegevens altijd kloppen. 

Op dit moment wordt dit werk door 1 medewerker gedaan. De productie is dusdanig gegroeid dat dit niet meer door 1 man/vrouw gedaan kan worden. Er blijft productie staan waardoor de volgende ochtend eerst werk van de vorige dag ingehaald moet worden. Het liefst wil iedereen natuurlijk elke dag met een schone lei beginnen.

Je komt te werken binnen de vegetarische afdeling van het bedrijf. Waarschijnlijk heb je al wel gemerkt dat er steeds meer aandacht komt voor vegetarisch en veganistisch voedsel. Dat is 1 van de belangrijkste redenen dat het bedrijf zó groeit! En natuurlijk is de kwaliteit van de producten heel belangrijk.


Kort samengevat  

 • Het laden en lossen van vrachtwagens, met de reachtruck
 • Het in- en uitwegen en in- en uitboeken
 • Orders picken uit de diepvries, ongeveer 50% van de tijd werk je in de kou
 • Je werkt met voedsel en daarvoor hou je je aan de hygiëne eisen en neemt deze serieus

Is dit: IETS VOOR JOU?

Breng jij de volgende kwaliteiten en ambities mee? dan zijn we erg benieuwd naar jou!

 • In bezit van hef en reachtruck certificaat en ervaring met de reachtruck
 • Kunt goed omgaan met computers, met name Excel
 • Je hebt geen probleem met het werken in de koude
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
 • Mocht je de Duitse taal ook beheersen dan is dat mooi meegenomen
 • Je bent leergierig en gaat met plezier naar trainingen op het gebied van hygiëne
 • Opgeruimd en geordend karakter
 • 2 Ploegendienst betekend extra toeslagen, en veel tijd voor andere zaken als werken
 • werktijden van vroeg:            06.00 – 14.00 uur en laat:            14.00 – 22.00 uur

Bijzonder:

Om te zorgen dat je graag naar je werk gaat wordt je goed behandelt, er wordt extra aandacht gegeven aan de werkkleding en verwarming op de heftruck en voldoende afwisseling met in de kou en buiten de kou werken.

 

Wat ga je verdienen?

Het salaris is in eerste instantie afhankelijk van je leeftijd en eventuele (werk) ervaring die je hebt. Met de juiste ervaring verdien je Bruto (ex toeslagen) tussen de € 1950 en de  € 2600 euro per maand. Je werkt 40 uur per week. Geschikte werkkleding wordt verstrekt. Wanneer jij past tussen alle andere bikkels die er nu werken, dan wordt het een vaste baan, en ligt hier een mooie toekomst voor jou!

 

HET BEDRIJF  wat jou zoekt

Is gevestigd in Goor, verwerkt onder ander gevogelte tot heerlijke en gewilde eindproducten in de eigen productie en verpakt deze en halal-, wild- en vegetarische producten verzorgt de distributie daarvoor. Het bedrijf heeft sinds 2007 is een speciale Coldstore. Deze is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van efficiëntie en energiebesparing. En heeft  ruimte voor 2200 pallets. Producten worden opgeslagen bij -20 graden celcius. Voorraadbeheer gebeurt middels een intelligent voorraadbeheersysteem. Dat betekend voor jou als logistiek medewerker dat alles feilloos werkt en nagenoeg nieuw is!

Het bedrijf bestaat al bijna 40 jaar en op dit moment werken er in totaal ongeveer 250 medewerkers! In eerste instantie begonnen als regionaal bedrijf met de verkoop van eieren en kipproducten in 1 supermarkt. Het is een Innovatief bedrijf, ze bedenken telkens weer nieuwe producten voor hun eigen productie assortiment, grotendeels met kip en kalkoen producten, verwerking en levering worden aangevuld met andere foodproducten. Telkens voorop lopen met de nieuwste technieken, is 1 van de speerpunten van deze organisatie. 

Laat van je horen / solliciteer! 

 

Solliciteren is eenvoudig, je klikt op de button, laat naam, telefoonnummer, emailadres en CV achter en verteld ons waarom dit jouw baan is. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!


KENMERKEN: Fulltime 2 Ploegendienst – LOCATIE: Goor – Bruto € 1950 - 2600

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Goor
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Magazijnmedewerker
Heftruckchauffeur
Reachtruckchauffeur
Orderpicker