Tegelzetter

Apeldoorn, Nederland
Solliciteer
8 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1900 - 2950 per maand
Categorie: Bouw, Afwerking
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 09-10-2019

Werk jij met veel plezier in de bouw, heb je al jaren ervaring als tegelzetter en zoek je een nieuwe uitdaging? Of ben je metselaar en heb je ervaring met tegelwerk? Heb je er genoeg van om tijdens het werk afhankelijk te zijn van het weer?

Dan hebben wij voor jou een mooie vacature als tegelzetter !

 

Onze opdrachtgever zoekt een zelfstandige vakman of vrouw die soms alleen en soms met z’n tweeën het tegelwerk gaat uitvoeren. Dan ben jij de ervaren tegelzetter en een ga je samen met een leerling een team vormen. Zodat de leerling in de praktijk opgeleid wordt en na een aantal projecten zelfstandig kan werken en een volgende leerling weer op kan leiden. Tenslotte is tegelzetten een mooi vak en kun je t beste leren in de praktijk. Het soort klussen wat dit bedrijf voornamelijk heeft is op vakantieparken het tegelwerk in de woningen uitvoeren. Dat is bij uitstek geschikt voor zelfstandig werken en mensen opleiden.

 

Voorwaarde is wel dat je in de de regio Apeldoorn woont, je B rijbewijs en eigen vervoer hebt !

 

Als je komt werken bij dit bedrijf: wat ga je dan doen?
Als tegelzetters ga je dagelijks bezig met het zetten (verlijmen) van tegels op vloeren en of muren; in onder andere badkamer, keuken en volledige vloeren van vakantiewoningen op vakantieparken. Dit zijn langdurige projecten voor de eerstkomende jaren. Soms zijn het bestaande vakantiewoningen, dan wordt het werk stapsgewijs uitgevoerd en om geen overlast te veroorzaken worden telkens een klein aantal woningen onderhanden genomen. Dat betekend dat je begint, en ook de klus afmaakt. Zichtwerk maken!

Tegelzetten is nauwkeurig werken. Voordat je kunt beginnen met het werkelijk verlijmen van de tegels op de ondergrond heb je veel voorwerk gedaan, zodat je weet dat alles in het juiste patroon, met rechte lijnen en goed verdeelt in de ruimte aangebracht wordt.

Hiervoor is het van belang dat je met een laser kunt werken.


Werken als tegelzetter betekent:

  • Binnenwerk, dus geen last van slecht weer
  • Werken op projecten waar je samen met je collega’s zichtwerk mag maken
  • Plezier maken en lachen tijdens je werk
  • Op tijd beginnen is op tijd vrij
  • Er is geen direct contact met de eindgebruiker of eigenaar van de woningen

 

Is dit iets voor jou?

  • Heb jij je Rijbewijs B, en ben je in het bezit van eigen vervoer? (de werklocaties zijn niet altijd met het openbaar vervoer bereikbaar)
  • Heb je ervaring met tegelwerk?
  • Ben je binnenkort beschikbaar, of in augustus?
  • Heb je verantwoordingsgevoel en kun je zelfstandig werken ?
  • Meldt je dan bij ons!!

 

Wat ga je verdienen?

Het salaris is volgens de cao Bouw en Infra, is afhankelijk van je ervaring, leeftijd en opleiding. Het brutoloon per maand voor een starter is € 1900 en kan bij ervaring oplopen tot € 2950. Je werkt 40 uur per week, ADV en Reiskostenvergoeding worden verwerkt volgens de cao.

Wanneer jij helemaal op je plek zit dan krijg je een blijvende baan voor vast. Dan geven we je ook alle kansen om jezelf op te werken. Van leerling naar tegelzetter of van tegelzetter naar teamleider.

 

HET BEDRIJF  wat jou zoekt

Het bedrijf is een bedrijf uit Vorden, bestaat 6 jaar en heeft zich gespecialiseerd in tegelzetten op vloeren en wanden en dan met name op projecten. Er werken 6 medewerkers. Binnen een klein team is het van belang dat iedereen goed met elkaar kan werken. En als dat goed klikt is het vaak meer een gevoel dat je met je vrienden aan de slag bent. Dan maak je van je hobby je werk.

Wie wil dat nou niet?


Op de foto zie je Toon Hesius, kampioen tegelzetten. Niet iedereen hoeft kampioen te zijn, maar het is wel top om trots te kunnen zijn op jouw werk!


Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan?  

 

 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

 

KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Apeldoorn  – Bruto € 1900 - € 2950

 

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Apeldoorn
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Tegelzetter