Timmerman

Haaksbergen, Nederland
Solliciteer
6 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 3000 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 12-06-2019

Ben jij Timmerman met ruime ervaring? En op zoek naar een nieuwe baan in de vorm van een nieuwe uitdaging, meer verantwoording, minder reistijd of meer waardering voor je werk?

Wij hebben regelmatig vacatures in de bouw: Timmerlieden, Metselaars, Werkvoorbereiders, Tekenaars eb Installatiemonteurs voor meerdere opdrachtgevers.

Dit bedrijf zoekt een allround Timmerman die er plezier in heeft om in de Twente en de Achterhoek te werken, je woont er zelf ook, dus het geeft je weinig reistijd. De mentaliteit van het Oosten van het land past je goed. Dagelijks ben je bezig met Nieuwbouw, Verbouw, Woningbouw, Renovatie en Agrarische Bouw.  Bij dit bedrijf mag je jouw ervaring gebruiken in het leiden van je ‘eigen’ bouw, je voelt je verantwoordelijk van begin tot eind. Het bedrijf is een combinatiebedrijf tussen bouwbedrijf en asbestsanering, voordeel daarvan is dat je veel verschillende collega's hebt.Wat breng jij mee ? 

  • Ervaring in het maatvoeren, stellen ruwbouw timmerwerk en afbouw timmerwerk
  • Door je ervaring kun je zelfstandig een bouw leiden van begin tot eind
  • Je werkt aan de hand van bouwtekeningen
  • je hebt VCA basis certificaat
  • Woont in de regio Haaksbergen
  • BE Rijbewijs
  • Verantwoordelijkheid voelen voor jouw bouw

Wat brengt het jou ? 

Wij bieden je uitzicht op een vaste baan bij een professioneel bedrijf. Je krijgt de beschikking over je ‘eigen’ werkbus! We zorgen ervoor dat jij een prettige, inspirerende en motiverende werkplek hebt, eerlijke beloning van je werk, betaling van je salaris op vaste afgesproken tijden, pensioenopbouw, de juiste werkkleding en gereedschappen. De beloning varieert afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de € 2500 en € 3000 bruto per maand

Interesse in deze functie? Klik op de button en laat je gegevens achter!

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Haaksbergen – Bruto € 2500-€ 3000

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Publiek
Haaksbergen
Vaardigheden
Vaardigheden
Timmerman
Vergelijkbare vacatures