Constructiebankwerker Lasser

Zutphen, Nederland
Solliciteer
12 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 3000 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 06-06-2019
CONSTRUCTIE BANKWERKER -VAKMANSCHAP BELANGRIJKER DAN DIPLOMA’S

BEN JIJ
Ben je een ervaren constructie bankwerker? Heb je ook ervaring met MIG / MAG lassen en TIG lassen? Werk je graag met Staal, Roestvaststaal of Aluminium? Zijn tekeningen lezen, vakkundig en netjes werken, en binnen de gestelde tijd werken voor jou natuurlijke onderdelen van je werk? Ben je als vakman of vrouw constructie bankwerker net zo gemotiveerd en vol passie over je vak, als je aanstaande collega’s? en wil je graag meer leren, ben je flexibel en spreek en schrijf je goed de Nederlandse taal?


HET WERK
Er wordt van je verwacht dat je op basis van een tekening (kleinere) constructies en producten kunt samenstellen en aflassen, in staal, rvs en aluminium. Hiervoor is het ervaring met Mig / Mag lassen en Tig lassen nodig. Dit bedrijf hecht minder waarde aan diploma’s dan aan flexibiliteit, servicegerichtheid en vakmanschap.

DE BELONING
Je kunt fulltime aan de slag in deze baan in dagdienst, met uitzicht op een functie voor langere tijd en zelfs een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. De beloning van deze functie is gebaseerd op ervaring en vakmanschap, verloond volgens de cao Klein metaal. Afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt ligt het brutoloon per maand tussen de € 2200 en € 3000.

DE UITDAGING

Het bijzondere aan deze functie is dat er heel veel afwisseling is, niet alleen in de metaalsoorten waar je mee werkt, maar ook in de te maken werkstukken, er wordt veel maatwerk gemaakt waar jouw vakmanschap helemaal tot z’n recht kan komen! Dit wordt dan ook nog afgewisseld met het werken op locatie, hiermee is jouw uitdaging compleet!HET BEDRIJF
Het bedrijf wat jou zoekt is een bedrijf met ca 20 medewerkers, het is een degelijk familiebedrijf opgericht in 1960 in Zutphen waar waarden en normen belangrijk zijn, er heerst een no-nonsense cultuur en een open houding, je kunt zeggen wat je op je hart hebt, en je mag altijd laten zien wat je kunt.
De medewerkers worden allen als mens en als medewerker gewaardeerd, er wordt geluisterd naar je eigen inbreng, de saamhorigheid binnen het team is daardoor sterk en gericht op een gezamenlijke toekomst. De roots van het bedrijf liggen in Oost Nederland.


De klanten zijn onder andere werkzaam in de industrie, waterschappen, weg en waterbouw, intern transport, recycling en straatmeubilair. Daarvoor maakt het bedrijf constructies en producten in staal, RVS en aluminium. Ze hebben alles in eigen huis: ontwerpen en tekenen, fabriceren, monteren, onderhouden en repareren van constructies, machines en apparaten.  Richting klanten zijn de belangrijkste pijlers: flexibel, hoge kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid. Om dat als geheel bedrijf uit te kunnen stralen is het van belang dat alle medewerkers ook diezelfde karaktereigenschappen hebben. Het bedrijf zorgt dat er een modern en professioneel Cadsysteem en machinepark ter beschikking staat en dat mensen opgeleid en bijgeschaafd worden waar nodig. Zowel de binnen – als de buitendienst is bedreven in het ‘lasvak’ met veel kennis en ervaring. Daardoor kunnen ze snel op nieuwe trends en markteisen en regelgeving reageren.

Wil jij deel uit maken van dit professionele team?

Reageer zodat we je voor kunnen stellen aan onze opdrachtgever!

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

KENMERKEN: Fulltime dagdienst – LOCATIE: Zutphen – Bruto € 2200-€ 3000

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Zutphen
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Lasser
Constructiebankwerker Lasser
Vergelijkbare vacatures