GEEN

Lochem, Nederland
Vacature is vervallen
48 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2050 - 2600 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 38 - 38
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 15-05-2019

Wil jij als carrosseriebouwer je volledig in kunnen zetten voor het maken van maatwerk carrosserieën? Zodat je al je opgebouwde kennis en vakmanschap toe kunt passen op telkens weer een nieuwe special? Zie jij hier jouw uitdaging?

Ben jij als carrosseriebouwer (man of vrouw) flexibel inzetbaar? Dan bedoelen we niet het aantal uren dat je werkt, dat is in dagdienst 38 uur per week. We bedoelen dat het voor jou een uitdaging is om met verschillende materialen te werken. Zoals met diverse metaalsoorten en houtsoorten. En we bedoelen dat het voor jou een uitdaging is om met verschillende mensen te werken. De ene dag werk je met je maatje aan 1 nieuw maatwerk project en de andere dag werk je samen met het hele team om een probleem van een klant zo snel mogelijk op te lossen.

Het team bestaat uit een kleine 20 mensen, waarvan er 12 in de werkplaats constant bezig zijn. Waaronder carrossiebouwer’s , spuiters, reclame beletteraars, de keurmeester laadkleppen en de chef werkplaats. Samen werkt dit team aan het opbouwen, monteren, verbouwen of aanpassen van bedrijfswagens. En natuurlijk komt daar ook een gedeelte onderhoud en reparaties bij kijken. Je werkt aan nieuwe en aan bestaande carrosserieën en ook aan laad- en lossystemen.

Maatwerk spreekt je aan, en dat betekend dat je aan heel veel verschillende formaten en inbouwopties werkt. Aan bestelauto’s, BE combinaties, vrachtwagens, aanhangers en opleggers. een ook aan wisselbakken, en met verschillende systemen laadkleppen en koelingssystemen.Jij brengt mee:
 
Relevante werkervaring, het liefst als carrosseriebouwer, echter werkervaring in de las en constructie techniek gericht op bedrijfsauto’s en interesse om met verschillende materialen te werken is zeker net zo goed. Daarvoor heb je in de afgelopen jaren de nodige kennis en ervaring opgedaan met professioneel gereedschap.

De Beloning van deze functie als carrosseriebouwer
is conform de cao carrosseriebedrijf, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, varieert het bruto maand salaris tussen de € 2050 en € 2600. Werkkleding en gereedschappen worden ter beschikking gesteld, reiskosten worden vergoed, en het bedrijf hanteert een werkweek van 38 uur. En je interesse en nieuwsgierigheid wordt beloont doordat je jezelf op alle relevante gebieden mag ontwikkelen door middel van cursussen.

Het Bedrijf wat jou zoekt is sinds 1930 gevestigd in Lochem. Oorspronkelijk begonnen als koetsenbouwer vanwege de vele kastelen in de omgeving. Vanaf 1950 en verder ontwikkeld tot een modern carrosseriebedrijf. In 2008 is een compleet nieuwe goed uitgeruste werkplaats in gebruik genomen. Elke opdrachtgever is anders; dus ook elk voertuig. Het bedrijf levert daarom uitsluitend maatwerk. De klanten variëren van een transport en verhuisbedrijf tot een rijdende winkel, van de gemeente tot een bouwmaterialenhandel.

zie jij hier jouw uitdaging?

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Lochem – Bruto € 2050-€ 2650

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures