GEEN

Lochem, Nederland
Vacature is vervallen
74 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2300 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Transport / vrachtvervoer / spoorwegen
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 05-04-2019

Nieuwe directeur: even pas op de plaats, geen nieuwe mensen binnen halen


Als heftruckchauffeur zorg je ervoor dat de bouwers de juiste materialen bij de hand hebben, zodat ze in een lekker tempo de constructies kunnen bouwen. Jij bent de bouwploeg eigenlijk altijd nét een stap voor. Dat is jouw uitdaging!

Je brengt de kratten met de materialen op de juiste plaats op de bouwplaats. Het verplaatsen gebeurt met heftrucks, al dan niet met aanhanger. Je werkt mee aan toonaangevende evenementen op unieke locaties. Je komt nogal eens van huis. Samen met de bouwers vorm je een team om zo de ultieme constructie neer te zetten. 


Op welke eigenschappen moeten we kunnen bouwen?
Een werkdag kan bij jou op ieder moment van de dag, of de nacht, ingaan. T maakt jou  niet uit wanneer, als je er maar bij bent !
Je bent fysiek sterk, fit en je hebt een uithoudingsvermogen waar je u tegen zegt. Samenwerken in wisselende teams gaat je gemakkelijk af. In drukke tijden weet je je hoofd lekker koel te houden. Jou maken ze niet zo snel gek. Je bent zelfstandig, denkt in oplossingen en niet in problemen. En je rust pas voor de klus geklaard is.

Dit breng jij mee:

Je moet dit wél durven, het is een pittige functie, er wordt nogal wat gevraagd. Daarom is het fijn als je het volgende in je mars hebt:

  • allereerst is het belangrijk dat je een geldig heftruckcertificaat hebt;
  • en je kunt omgaan met de heftruck als was t speelgoed;
  • in bezit van rijbewijs (liefst BE);
  • bereid om onregelmatig te werken en soms meerdere dagen van huis te zijn;
  • je werkt graag in een team en kunt daarin jezelf wegcijferen om het team te laten slagen;
  • je bent technisch onderlegd;
  • je werkt graag voor een jong, innovatief bedrijf;
  • 100% inzet om de klus te laten slagen
Wat schuift het?
Een werkplek in een bruisende organisatie, waar de koffie goed is en de personeelsfeestjes onvergetelijk zijn. De functie is fulltime met de intentie voor een vast dienstverband. Doorgroeimogelijkheden bijvoorbeeld tot ontwerper of tekenaar zijn er zeker, als daar jouw ambities liggen. Het bruto basissalaris is tussen de € 1800 en € 2300 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaringen.HET BEDRIJF

Het bedrijf levert diverse podiumconstructies binnen de evenementenbranche en is DÉ podiumleverancier van Nederland. Trendsettend en Marktleider. Een bedrijf waar je trots op kunt zijn als je er mag werken en waar ze trots zijn op hun medewerkers.

Ze bestaan 28 jaar en zijn in de loop van de jaren uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 200 medewerkers op hoogtijdagen. De diversiteit en de mogelijkheden zijn onbeperkt, dit weten de klanten, daarom kiezen ze voor hen. En het belangrijkste; die prestatie wordt geleverd als team, alle medewerkers zijn een schakel in het geheel en worden op die manier gewaardeerd. 

Ga jij dit avontuur aan?

 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

KENMERKEN: Fulltime  – LOCATIE: Lochem – Bruto € 1800 - € 2300

 

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden