Lasser en Samensteller

Ulft, Nederland
Solliciteer
12 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2900 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 06-06-2019

Ben jij de man of vrouw die ervaring heeft in het werken met staal? En zoek je nu de baan bij een bedrijf waar jij je thuis voelt, waar je je fanatiek je best kunt doen en tegelijkertijd met veel lol werkt? 

Dan is dit het juiste moment om van werkgever te veranderen!

HET WERK

Als lasser en samensteller werk je aan verschillende constructieve projecten, of delen daarvan. Voor de verschillende klanten van dit bedrijf. Jouw kennis en ervaring zorgt ervoor dat er degelijke producten gemaakt worden in de werkplaats. Vanaf de High Tech machines komen onderdelen die samengesteld worden tot constructies. Je werkt vanaf tekeningen die door jouw collega’s van bedrijfsbureau en de tekenkamer uitgewerkt zijn. en bewerkt de onderdelen, door middel van aflassen, vlakslijpen en hechten. Die constructies zijn de ene keer een trap, of een constructie van een gebouw, de andere keer zijn het onderdelen voor een productiebedrijf of onderdelen voor een showroom

WAT HEB JIJ TE BIEDEN?

  • Kennis en ervaring in het samenstellen van constructies
  • Motivatie om elke dag het beste product samen te stellen en te lassen
  • Het is fijn als je Lasdiploma's hebt (TIG MIG MAG)
  • Heb je VCA of ga je die binnenkort behalen
  • Kun je tekeningen lezen
  • Telkens weer en met veel plezier?


WAT BIEDEN WE JOU?

Je werkt vanuit het bedrijf in Ulft, en werkt vrijwel uitsluitend voor opdrachtgevers in de regio Oost Nederland. Daarom verwachten we dat je er woont en een sterke band voelt met dit gedeelte van Nederland. Het bedrijf heeft de instelling dat ze samen de klussen klaren! Je kunt fulltime aan de slag, met uitzicht op een functie voor langere tijd en zelfs een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Het bruto maand salaris varieert tussen de € 2200 en de € 2900 euro per maand afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

HET BEDRIJF

Het bedrijf  dat jou zoekt is een betrekkelijk klein familiebedrijf waar ongeveer 40 mensen werken.  Het heeft zijn roots in het Oosten van het land en dat merk je aan alles. De hoge kwaliteit van de producten echter zonder opsmuk. Maatwerk maken, betrouwbaar zijn in kwaliteit en levertijd. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg! Sterke kracht van het bedrijf is het totaalpakket aan bouwkundige constructies, alles gemaakt in eigen beheer, binnen een korte tijd kunnen leveren. Voor bijvoorbeeld woningen, bedrijfspanden, de industrie en met een sterke specialisatie in trappen. Een enorme diversiteit aan opdrachtgevers betekend variatie in je werk!

Ga jij ook voor die variatie?

Solliciteer en we stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!


Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer, email adres op voeg je CV bij. Dan dien je de sollicitatie in. Binnen 1 minuut heb je gesolliciteerd naar jouw nieuwe droombaan en binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Ulft – Bruto € 2200 - € 2900
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Ulft
Publiek
Doetinchem
Vaardigheden
Vaardigheden
Lasser
Assemblage Monteur
Vergelijkbare vacatures