GEEN

Ruurlo, Nederland
Vacature is vervallen
76 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 3000 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 06-05-2019

Maak jij als CNC frezer precisie technologie ook van elk fijnmechanisch werk een meesterwerk?

Zoek je een nieuwe uitdaging?

En zou je graag in een bedrijf willen werken waar een positieve energie de medewerkers uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen?

HET WERK als CNC Frezer
Het is precisiewerk! De meeste onderdelen worden gemaakt in roestvaststaal, maar ook aluminium, brons, messing, titaan, Hastelloy en Monel worden verwerkt. Standaard, daar doen we niet aan.. Iedere opdracht is uniek.

Je team met collega’s in Ruurlo (in totaal 45) waardeert elkaar, ook de directie weet dat het succes van het bedrijf voor een groot deel wordt bepaald door de vakkennis, betrokkenheid en inzet van de werknemers. Jonge profs zijn het !

Om een constante nieuwe stroom van medewerkers te kunnen garanderen investeert het bedrijf in verschillende opleidingen. En ze is officieel erkend leerbedrijf. Toch is ook soms ‘vers bloed’ van buiten nodig om de productie capaciteit aan te vullen. En tegelijk ook nieuwe en andere kennis binnen te brengen.

Op deze manier kun jij bijdragen aan het bedrijf en draagt het bedrijf bij aan jouw ontwikkeling en kennisniveau. Een mooie  Win – Win situatie!

Je gaat zelfstandig vanaf tekening de verspanende bewerkingen programmeren en af te stellen. Daarbij zijn het lezen van technische tekeningen, het procesgericht meten van producten en het doorvoeren van correcties voor jou geen probleem. Je gaat werken met de modernste CNC gestuurde machines, en haalt het beste uit de capaciteit van de machine.

WAT BRENG JIJ MEE?
  • Ervaring als CNC frezer in metaalbewerking, bij voorkeur fijnmechanisch
  • MBO werk en denkniveau
  • Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen en kennis bij te dragen aan het team
  • Flexibele instelling en bereid om in 2 ploegendienst te gaan werken
  • Nauwkeurigheid, samenwerking, enthousiasme en zelfstandigheid

DE BELONING van deze functie als CNC Frezer
De Metalektro is de geldende cao, het salaris voor deze fulltime baan, is tussen de   € 2100 en € 3000 per maand, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en inzet. De overige  arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend zoals de ploegentoeslag, reiskostenvergoeding, het betreft een fulltime functie en na 1 jaar is het de bedoeling dat je een vast contract krijgt!


HET BEDRIJF

Het bedrijf is specialist in het maken van onderdelen en samengestelde producten voor de hoog-technische industrie. Op het gebied van fijnmechanica, verspaning, assemblage en engineering.
In totaal 78 Specialisten in Nederland en Slowakije en een modern machinepark staan garant voor alle denkbare bewerkingen; van draaien en frezen (CNC en conventioneel) tot het elektrochemisch polijsten en ontbramen. Het ontwikkelen en ook het samenstellen van complete modules hoort tot de werkzaamheden.

Klanten van dit bedrijf werken in de sectoren: Speciale machinebouw, auto industrie en de medische branche en alle sectoren waar meet- en regelinstrumenten van belang zijn.

Het bedrijf is al eens bekroond tot beste industriële toeleverancier.

De jury gaf aan: Een zeer flexibel bedrijf dat te allen tijde gefocust is op de opdracht van de klant. De logistieke prestatie is op vrijwel alle variabelen honderd procent. Dat is mede te danken aan hun investeringen in lean en in nieuwe machines, gebaseerd op een strategische visie die goed bij de oem-klant aansluit. Zij zijn in staat een multidisciplinair team op te bouwen dat uitstekend samenwerkt met het team van de klant. Dankzij deze leverancier kan de klant snel tot prototypes komen, kunnen de eigen engineers zonder wachttijd in één flow doorwerken aan een ontwikkeling en daarmee sneller naar de markt.’ 

Dat is een hele mond vol! Als jij blij wordt van samenwerken. En nu de energie al voelt van collega’s die elkaar versterken en snelheid brengen in het werken, dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Wil jij ook een aandeel aan dit bedrijf leveren?

We stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures