Monteur Elektrotechniek

Apeldoorn, Nederland
Solliciteer
4 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 3000 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 12-07-2019

Wil jij graag als monteur elektrotechniek op Utiliteitsbouwlocaties werken?
Ben jij Elektricien dé vakman of vrouw op het gebied van elektriciteit die wij zoeken? En werk je graag in de nieuwbouw van utiliteit en industrie, samen met collega’s en andere vakmensen in de bouw? Werk je graag zelfstandig zodat jij jouw leidinggevende kunt verbazen en verrassen met de kwaliteit, snelheid en efficiency van je werk? Is klanten- en servicewerk en storingsdiensten nou niet zo jouw ding?

Dan zijn wij heel benieuwd naar jou en zouden graag met je in gesprek gaan.

 

OPDRACHTGEVER
Onze opdrachtgever in deze vacature is een bedrijf in Apeldoorn. Het is opgericht in 1978. Het is een zogenoemd multidisciplinair bedrijf, alle technische disciplines hebben ze ‘in eigen huis’. Er zijn veel collega’s en die weten samen nog veel meer! Het is een snelgroeiend familiebedrijf, op dit moment werken er ca 300 medewerkers. Deze grootte van het bedrijf brengt ook met zich mee dat er mogelijkheden tot groei en ontwikkeling zijn, er is zelfs een speciale afdeling onderzoek en ontwikkeling. Toch zijn de kernwaarden van het bedrijf; persoonlijk, verantwoordelijk, vernieuwend en gepassioneerd echt gericht op mensen. Dat maakt het een heel prettig bedrijf om te werken en een toekomst te ontwikkelen.

WAT BRENG JIJ MEE
Buiten een technische opleiding, een geldig VCA certificaat en Rijbewijs B, heb je minimaal 1 jaar ervaring als elektricien, natuurlijk zijn wij blij met mensen met een gedegen opleiding en meerdere jaren ervaring! Verder ben je:
• Pro actief, je ziet werk en hebt er zin in, denkt er alvast over na en weet wat je moet doen.
• Kunt goed zelfstandig werken, maar voelt je ook prettig in een team.
• Bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en kunt niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

DE BELONING

Het salaris voor deze vaste baan is goed. Afhankelijk van je opleiding en ervaring is de salarisschaal is tussen de € 2200,- en € 3000,- per maand. Volgens de cao Kleinmetaal, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsbus, goed gereedschap, werkkleding en een winstdeling!

Zie jij hier jouw uitdaging??
Druk dan nu op de Solliciteer button! 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Apeldoorn – Bruto € 2200-€ 3000Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Apeldoorn
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Monteur Elektrotechniek
Vergelijkbare vacatures