Loodgieter CV Monteur

Deventer, Nederland
Solliciteer
8 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2900 per maand
Categorie: Technici, Installatie en Onderhoud
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 09-10-2019

Wil jij als ervaren loodgieter werken bij een professioneel installatiebedrijf, waar vakkundig advies en perfecte installatie voorop staan. Duurzame en moderne apparatuur, goed gereedschap om mee te werken. Motiverende collega's en grote variatie aan opdrachten zorgen voor de extra plus en het plezier in je werk. De opdrachten zijn zowel zakelijk als particulier.

COMFORT voor klanten

Moderne verwarmingsinstallaties geven comfort en een lagere energierekening. Bij het onderhoud aan bestaande installaties of het installeren van een compleet nieuw systeem maak je de klant blij. Daar heb je een goed gevoel bij, je wilt het thuis toch ook graag goed hebben, dus begrijp je dat een klant dat ook wil. In de afgelopen jaren heb je al veel ervaring opgedaan met warmteterugwinning, HRe-ketels, warmtepompen, vloerverwarming en zonneboilers. Je kunt de klant perfect de werking van slimme thermostaten uitleggen en hoe je die via de telefoon kunt bedienen.HET BEDRIJF

Het bedrijf werkt met ongeveer 60 mensen vanuit Deventer in de regio, voornamelijk ook in Deventer en aansluitende plaatsen. Specialisatie ligt vooral op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen op E en W gebied. Alleen als jij zelf ook werkelijk geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen willen we graag met je spreken.

WAT BRENG JIJ MEE?

Het bedrijf is een gecombineerd installatiebedrijf, zowel W als E. Mocht je op beide gebieden kennis en ervaring hebben dan is dat natuurlijk geweldig, maar ook als je meer van de W installatietechniek houdt of meer met elektra hebt, nodigen we je van harte uit om te reageren!

Het bedrijf verwacht van een loodgieter dat ze de volgende eigenschappen meebrengen:

  • Opleiding op MBO 3 Niveau, E-monteur en/of W-monteur
  • Ervaring als installatiemonteur
  • VCA certificaat
  • Rijbewijs B/E, je bent een nette en veilige chauffeur
  • Nieuwsgierigheid en enthousiasme voor ontwikkelingen op je vakgebied
  • Je bent een prettige persoonlijkheid
  • Flexibel, stressbestendig en servicegericht
  • Beheersing van de Nederlandse taal

DE BELONING

Het basissalaris voor deze functie varieert, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, tussen de € 2200 en € 2900 per maand. Het beste gereedschap en materialen en een bedrijfsbus worden ter beschikking gesteld en voldoende werkkleding. Als de klik er van beide zijden is, dan ligt een vaste baan op langere termijn zeker binnen de mogelijkheden, mocht je dat zelf ook willen.

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Deventer – Bruto € 2200-€2900

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Publiek
Deventer
Vaardigheden
Vaardigheden
Loodgieter - CV monteur
Vergelijkbare vacatures