GEEN - Monteur

Laren, Nederland
Vacature is vervallen
34 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2500 per maand
Categorie: Technici, Kunststoffen
Branche: Kunststoffen
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 24-09-2019

Ben jij het zonnetje in huis of buitenshuis als je bij de klant een mooie veranda komt plaatsen? Of de kozijnen komt vervangen?  Hoofdzaak van deze mooie vacature is de monteurs functie. Af en toe word je ingeschakeld voor onderhoudswerkzaamheden of een kleine reparatie.  

 
Wil jij méér variatie in je werk? Lees dan snel verder! 

 

HET WERK 

Het werk bestaat uit alle voorkomende werkzaamheden rondom het vervangen van kozijnen.  En werkzaamheden rondom het plaatsen van een veranda, of overkapping.  Nagenoeg alle kozijnen en veranda’s is uitgevoerd in aluminium. De fundering wordt indien nodig door derden uitgevoerd, vervolgens kom jij als monteur de veranda of overkapping plaatsen en sluit een gedeelte elektra tbv de bediening en verlichting aan. Over het algemeen is het mooi weer en maak je het leven van klanten een stuk leuker, en daardoor is het heel plezierig werken.  


WIE BEN JIJ?   

Jij bent een ervaren vakman die het liefst zelfstandig werkt. Of jij bent hard op weg om deze vakman te worden en bezit daarvoor alle benodigde talenten. Jij bent op je best als je werkgever en zeker ook de klant je vertrouwt, en jou vraagt om ideeën. Die inzichten zijn ontstaan zijn door ervaring en goed je ogen de kost geven. Met andere woorden; als je 1 keer iets gezien of gedaan hebt, dan leer je daarvan en kun je een volgende keer heel vlot aanpakken. Je bent altijd gericht aan het werk voor het beste eindresultaat.  Het werkt komt niet altijd af in de normale werktijden van 8 tot 5. Je vindt het dan ook geen probleem om soms een uurtje langer door te werken.  

Aangezien je het grootste gedeelte van de tijd bij klanten ‘over de vloer’ komt, is het belangrijk dat je er verzorgt uitziet en goed om kunt gaan met veel verschillende mensen.  

Diploma's zijn geen must, deze opdrachtgever werkt liever met mensen die het werk vlot en vooral goed uit handen krijgen, dan dat het op papier staat. 

Wel belangrijk zijn: 

Rijbewijs, bij voorkeur BE 

VCA   

Handigheid in het gebruik van divers gereedschap 


JOUW TOEKOMST 

Jouw groei is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt als je binnen komt. Wanneer je een sterke wil hebt om het vak te leren, maar nog geen jaren ervaring, dan word je op alle mogelijke manier begeleidt om dit zo goed mogelijk te doorlopen en het vak te leren.  

Wanneer jij als ervaren (rot-in-het-vak) monteur binnenkomt, zal je de basis snel onder de knie hebben. Jouw uitdaging komt dan meer te liggen in het meedenken met verbeteringen, snellere manieren van monteren. En ook uitbreiding in je werkzaamheden richting binnenshuis, als je interesses hebt op dat gebied, of juist buitenshuis richting de zonnepanelen en windturbines. 

Zo zie je maar: jij bepaalt zelf waar jouw toekomst naar toe gaat! 

TROTS 

Als je trots wil zijn op het bedrijf waar je werkt, ben je hier aan het juiste adres. Naast de mooie kozijnen (aluminium en kunststof) en de prachtige veranda’s en overkappingen die ze leveren, zijn ze betrokken bij de samenleving. Werken bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam, en zorgen heel goed voor hun werknemers. Immers: zonder deze werknemers kan geen enkel project afgerond worden! 

En omdat de geleverde producten van hoge kwaliteit zijn, zijn klanten altijd blij met het resultaat, dat geeft een enorme voldoening aan het eind van jouw werkdag!  


DE BELONING 

Deze mooie vaste baan als monteur veranda’s en kozijnen met het werk in de buurt wordt beloond volgens binnen de salarisschalen € 1800 tot € 2500 per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Uiteraard ook met prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder goed gereedschap, fijne bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.  

HET BEDRIJF 

Het bedrijf wat jou zoekt is een klein en werkt regionaal. Het is een samenvoeging van 2 bedrijven. Deze bedrijven vullen elkaar aan en versterken elkaar. Waardoor het regionaal een goed bekend staat.  Zij maken vakwerk op het gebied van: zonwering, veranda’s energieopwekking en kozijnen  

De overeenkomst tussen deze vakgebieden is de zon!  

De werkzaamheden worden veelal bij particuliere opdrachtgevers uitgevoerd en bestaan onder andere uit het plaatsen van veranda’s, renovatie van kozijnen, onderhoudswerkzaamheden, het aanbrengen van zonwering binnen of buiten. Maar ook het monteren van zonnepanelen tot het plaatsen van windturbines. 

Het bedrijf maakt altijd open begrotingen, hanteert eerlijke prijzen en heeft veel aandacht voor de wensen van de klant. Ze hebben een team van medewerkers. Werken samen met leveranciers waarmee langdurige relaties bestaan, een hecht team zodat vertrouwd, efficiënt en in volledig maatwerk de klussen geklaard worden. Alle werknemers zijn gedreven vakmensen, met de nuchtere Achterhoekse mentaliteit. 

Denk jij dat je het zonnetje binnen dit team gaat worden? 

  

Solliciteer! 

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. 

  

  
KENMERKEN: FULLTIME – LOCATIE: LAREN GLD  / HENGELO GLD – Bruto € 1800-€ 2500 
 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden