GEEN

Hengelo, Nederland
Vacature is vervallen
56 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2700 - 3700 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 23-04-2019

Knaagt toch telkens de uitdaging van het starten als zzp-er? Vertrouw je jezelf volledig vaktechnisch maar zie je op tegen de onzekerheid? Dan is dit jouw uitdaging!  

 

HET WERK:

Je gaat Werktuigbouwkundige Installaties onderhouden. Daarvoor plan je alle werkzaamheden en voert ze zelf uit. De uitdaging daarbij is dat je zowel uitvoerend als adviserend werkt. Voor deze rol is nodig dat je je telkens weer verdiept in de nieuwste mogelijkheden en de situatie van de klant. Daarbinnen maak je afwegingen en vandaaruit ontstaat jouw advies. Je bent goed in staat om dit advies in klinkklare taal over te brengen.

Dit is echt een stap verder dan het pure service en onderhoudswerk.

Je krijgt klanten projecten en randvoorwaarden van het bedrijf aangeleverd en hebt veel vrijheid om zelfstandig het werk uit te voeren. In feite heb je je eigen ‘toko’ binnen de organisatie. Een uitgelezen kans voor diegene die twijfelen om als zzp-er te starten, of toch in dienstverband te gaan-blijven werken.

  

Je draagt verantwoording over jouw projecten, rapporteert, bent volledig servicegericht en bijzonder klantvriendelijk.

 

WIE BEN JIJ?

Woon je in de regio Twente (+/- 40 km van Hengelo) ?  Ben je op zoek naar een baan waar je elke dag weer voor een nieuwe uitdaging staat? Aan jouw leefwijze en hoe je omgaat met je spullen, straalt het uit dat je in alles zorgvuldig bent.  

Ruimtelijk inzicht en overzicht zijn zaken die voor jou vanzelfsprekend zijn.

Zelfstandigheid is voor jou DE reden om op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging.

 

Heb jij:

  • MBO-4 Werktuigbouwkunde
  • Diverse aanvullende vakgerichte cursussen en certificaten
  • VCA-VOL certificaat
  • B Rijbewijs
  • Klantgericht en klantvriendelijkheid zijn jouw tweede natuur
  • Behoefte om verder te groeien op jouw vakgebied

WAT BIEDEN WE JOU?

Een uitstekend salaris. Afhankelijk van je opleiding, inzet en ervaring tussen de € 2700 en € 3700 bruto per maand. Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Kleinmetaal – Metaalbewerking. Vanzelfsprekend heb jij een volledig geoutilleerde bedrijfsauto met telefoon ter beschikking. Goede vergoeding voor storingsdiensten en storingsuren.

Een fijne werksfeer met veel zelfstandigheid. Alle relevante opleidingen en cursussen liggen voor jou binnen handbereik, zodat je je eigen kunnen constant verbeterd en daarmee het niveau van je werk en advies steeds verder omhoog trekt.

 

Binnen het bedrijf:

Er is een professionele werksfeer. Alles is erop gericht dat de medewerkers optimaal kunnen functioneren. Hiervoor wordt constant gewerkt aan opleidingen, wordt je begeleid en krijg je carrière advies. Want als jij optimaal kunt werken, is het resultaat zoveel beter, dat is een win-win situatie voor jou, het bedrijf en de klant!

Als van beide zijden de klik er is, dan is de bedoeling is dat je je voor langere tijd aan dit bedrijf bindt.

 

HET BEDRIJF

Bestaat ruim 50 jaar, is een mooi familiebedrijf wat alle disciplines beheerst binnen de installatiebranche. Naast de klassieke omgevingen Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Sprinkler zet deze organisatie in op duurzaamheid en Smart-grid.. Zij creëren altijd de beste oplossing voor de klant op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en brandbeveiliging. Daarnaast ontzorgen ze de opdrachtgever op het gebied van service en onderhoud. Het beveiligen musea tegen brand, voorzien kantoren van een aangenaam werkklimaat, beveiligen industriële gebouwen en vergroten de beleving van gebruikers en bezoekers door middel van de hoogwaardige installaties. Dit alles op de meest duurzaam en innovatief mogelijke manier.

Klantgerichtheid, veilig werken, milieubewuste keuzes maken en de gezondheid van de medewerkers worden serieus genomen en zijn speerpunten binnen de hele organisatie.

Het bedrijf voldoet aan de geldende wet- en regelgeving voor de industrie, utiliteits- en woningbouw. Om deze professionaliteit te bevestigen is besloten om aan alle zinvolle kwalificaties te voldoen. Daarvoor zijn de kwaliteitszorgsystemen en certificatie’s volgens de normen van: NEN-EN-ISO 9001-2008, ISO 14001, BRL 6000 en VCA-petrochemie volledig geborgd.

Wil jij ook onderdeel zijn van dit professionele team van vakmensen?

Solliciteer!
Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

KENMERKEN: Fulltime dagdienst – LOCATIE: Hengelo (ov) – Bruto € 2700 - € 3700

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures