GEEN

Lichtenvoorde, Nederland
Vacature is vervallen
97 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 3500 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-03-2019

18-03 MT Staan meerdere vacatures online.
Rik heeft ze 15-03 gesproken en ze hebben alles op orde, geen mensen nodig

‘Ga jij graag met je collega’s op pad om te werken aan uitdagende projecten?’Binnen dit bedrijf, waar iedereen goed is in wat ‘ie doet, is plaats voor jou! Zij leveren en monteren trappen, balustrades, hekken, poorten, luifels en privacy schermen door heel Nederland. Wil jij een deel van die speciale projecten op je nemen en zorgen dat alles goed verloopt?  

Is dit jouw uitdaging ?Onze opdrachtgever uit Lichtenvoorde zoekt mannen of vrouwen die ervaring hebben als monteur in de buitendienst, en deze ervaring nu in willen zetten vanuit een leidinggevende positie.  

HET WERK:

Als leidinggevend Monteur buitendienst ben je de contactpersoon tussen de klanten  en andere toeleveranciers. Het inmeten, afwikkelen van klachten en service behoren tot je takenpakket. Samen met je collega’s, ga je in een team van 2 of 4 monteurs op pad door heel Nederland. Je levert en monteert de producten en zorgt hierbij voor een kwalitatief goede afwerking.

 

Je plant de verschillende projecten vooruit en houdt hierbij rekening met de werkvoorbereiding, onderaannemers en opdrachtgever. Je zet jezelf en je collega’s zo optimaal mogelijk in, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan. Samen met je team zorg je voor een tevreden klant!WIE BEN JIJ?

Ben jij op zoek naar een baan waar je elke dag met plezier en fijne collega’s je vak mag uitoefenen? Elke dag iets moois neerzetten, de Finishing Touch van het gebouw! Daarvoor vragen we:

  • Werk jij graag op een bouwlocatie
  • Dat je in het bezit bent van een VCA-Vol Certificaat
  • Fijn zou zijn als je bekend bent met NEN1090 certificering
  • Je hebt MBO werktuigbouwkunde afgerond of vergelijkbare ervaring
  • Goed werktekeningen kunt lezen
  • Hebt BE rijbewijs
  • Hebt ervaring met plannen en organiseren

WAT BIEDEN WE JOU?

Het team wat hier werkt is hecht en werkt hard. Orde, veiligheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling zijn belangrijke waarden. De beloning van deze functie is ruim. Boven de salarisschalen van de cao Kleinmetaal. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring tussen de € 2500 en € 3500 bruto per maand. Bedrijfsbus, werkkleding en gereedschappen worden beschikbaar gesteld. Als van beide zijden de klik er is, dan is de bedoeling is dat je lange tijd blijft werken.

HET BEDRIJF

Het bedrijf levert producten in het hoge segment. Dat betekend natuurlijk ook dat kwaliteit voorop staat. Dan spreken we over de kwaliteit en de veiligheid van de gemaakte producten, en daarvoor is nodig dat de medewerkers constant met kwaliteit bezig zijn. In de producten die ze bedenken, uitwerken, maken of monteren. Ook kwaliteit in de gebruikte machines en gereedschappen. En kwaliteit in ervaring en opleiding. Constant worden stagiaires opgeleid, in de buitendienst, werkplaats en ook op het bedrijfsbureau. Er werken in totaal 25 mensen. Ze zijn dé specialist op het gebied van trappen met opdrachtgevers door heel Nederland.

SOLLICITEREN

De selectieprocedure gaat als volgt: je solliciteert door middel van je naam, telefoonnummer en email adres door te geven en je CV te uploaden. Dan starten we binnen 1 werkdag met een telefonische sollicitatie. Daarna volgt een afspraak waarbij we goed naar je luisteren, zodat we op basis daarvan jou kunnen voorstellen aan onze opdrachtgever.

Zou jij ook trots zijn als je een aandeel in dit bedrijf mag leveren?  

Solliciteer!

KENMERKEN: Fulltime  – LOCATIE: Lichtenvoorde – Bruto € 2500-€ 3500

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures