Monteur Service en Onderhoud

Holten, Nederland
Solliciteer
1 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 3000 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 17-06-2019

Een Superheld!


Nee, niet iemand die dankzij bovenmenselijke capaciteiten de wereld redt. Maar een kei van een servicemonteur die altijd goed voorbereid de weg op gaat. Die betrouwbaar zijn werk doet. En die pas weer wegrijdt als de klant helemaal tevreden is.

 

HET WERK:

Wil jij ook niets anders dan de beste zorg leveren? En dan aan Rioolgemalen en pompinstallaties. De werkzaamheden zijn gericht op service, onderhoud, montage, renovatie, modificatie en nieuwbouw. Natuurlijk is alles gericht op het voorkomen van calamiteiten of storingen, echter ook dit hoort af en toe bij de Job. Jij hebt er geen probleem mee dat je af en toe storingsdienst gaat draaien. Ook dan blijf je klantvriendelijk en vakkundig.

 

Gelukkig zijn alle systemen voorzien van online warehouse management software (WMS) zodat je goed kunt voorbereiden bij een storing en onderweg al na kunt denken over de oplossingen.

 

Naast het onderhouds/service werk is het rapporteren een onmisbaar onderdeel van het werk. Zonder rapportage is er geen basis voor adviezen en voorstellen naar de opdrachtgevers. Hiervoor is het makkelijk als je bekwaam bent in het werken met een office pakket. Je bent bijna altijd zelfstandig in de buitenlucht aan het werk.WIE BEN JIJ?

Woon je in de regio Holten (+/- 40 km) ? Ben je op zoek naar een baan waar je elke dag weer voor een nieuwe uitdaging staat? De ene dag samen met 1 of 2 collega’s , de andere dag ben je heerlijk in je eentje aan het werk. Heb jij:

  • MBO-3 Elektro en regeltechniek of werktuigbouwkunde
  • BE Rijbewijs (of C Rijbewijs ? )
  • Ervaring met het werken met verschillende pompsystemen
  • VCA-Certificaat

 

WAT BIEDEN WE JOU?

Er is een prettige open en loyale werksfeer. Alles is erop gericht dat de medewerkers zich gewaardeerd voelen. Daardoor wil iedereen graag een stapje harder lopen, en waardoor je als team veel kunt bereiken.

De beloning van deze functie is op basis van de salarisschalen van de cao Kleinmetaal. Het bruto maandloon is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring tussen de € 2500 en € 3000. Werkkleding en bedrijfsbus met de juiste gereedschappen worden beschikbaar gesteld. Als van beide zijden de klik er is, dan is de bedoeling is dat je lange tijd blijft werken.

 

HET BEDRIJF

Bestaat ruim 10 jaar, en ondanks deze relatief korte tijd zijn ze voorzien van alle benodigde specialistische materieel. Alles modern en jong, zoals ook de vervoermiddelen.

Het zijn niet zomaar bedrijfsbussen waar de monteurs mee op pad gaan, het zijn complete werkplaatsen, en dat is ook nodig. Want goed gereedschap is het halve werk!

Het team bestaat uit 8 collega monteurs. Samen met de collega’s van kantoor en de werkplaats met magazijn werken er 18 medewerkers.

 

Wil jij ook onderdeel zijn van dit Service gerichte team van vakmensen?

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

 

KENMERKEN: Fulltime dagdienst – LOCATIE: Holten – Bruto € 2500 - € 3000

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Holten
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Service en Onderhoudsmonteur
Vergelijkbare vacatures