GEEN

Haaksbergen, Nederland
Vacature is vervallen
123 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2900 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 10-05-2019

10-05-2019 RIW Zijn volledig voorzien

Je hoeft zelf geen topsporter te zijn om als Monteur Sportinstallaties aan de slag te gaan. Alhoewel,…. je werkt door heel Nederland en België, bent af en toe op de zaak om nieuwe materialen te halen en verder op locatie aan de slag. Inclusief bijbehorende overnachtingen terplekke.

Als dat geen topsport is?


Zowel nieuwe als bestaande (top)sporthallen en gym- en turnzalen in Nederland en België worden jouw werkterrein. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat de gebruikers kunnen beschikken over een compleet ingerichte accommodatie, waar alle toestellen en installaties veilig te gebruiken zijn. Naast het aanbrengen van bouwkundige voorzieningen ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van onze sporttoestellen en –installaties, van ringenhijssysteem tot basketbalinstallatie en van elektrisch bedienbare wandtrampoline tot draaibaar klimrek. Bij bestaande accommodaties, verzorg je het onderhoud aan het sportinventaris en voer je reparaties uit. Kortom, je komt te werken in zeer moderne en bijzondere sportaccommodaties.


Dagelijkse werkzaamheden

• Vaststellen of de benodigde materialen en de juiste gegevens beschikbaar zijn
• Het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden zoals installeren, repareren en onderhouden van alle installaties
• Stellen van prioriteiten in de uit te voeren planning
• Informeren en afstemmen met de afdeling monteursplanning met betrekking tot de voortgang en de planning van het project
• Het invullen van de benodigde formulieren voor orders, retouren, declaraties, urenregistratie en eventueel zaalcontroles

Wat is hiervoor nodig?

Natuurlijk is het belangrijk dat je handig en technisch bent, en inzicht hebt in bouw, installaties, elektrotechniek en tekeningen kunt lezen. Omdat het werk grotendeels op locatie plaats vind kun je niet zonder Rijbewijs BE en VCA. Maar het belangrijkste is dat je graag in een buitendienst functie werkt. Graag op pad bent, geen enkel probleem hebt met overnachten (er staan immers goede vergoedingen tegenover). Op locatie werk je regelmatig samen met 1 van je collega monteurs. Maar komt het ook voor dat je er alleen voor staat. Dan is het fijn voor de opdrachtgevers dat je klantgericht kunt werken, positief en enthousiast bent. Jouw grote verantwoordelijkheidsgevoel zorgt ervoor dat je met een gerust hart de locatie verlaat na je werk.

Wat ga je verdienen?
De cao van de Metalektro is van toepassing binnen dit bedrijf, het basissalaris is tussen de € 2000 en € 2900 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Er zijn goede vergoedingen van toepassing voor de overuren, overnachtingen en overige onkosten. Er staat een goede werkbus ter beschikking met het juiste gereedschap zodat je daardoor onderweg niet tegen dilemma’s aan loopt. In verband met de groei van het bedrijf betreft het een langdurige functie en bij wederzijdse klik een vast contract.

Het Bedrijf waar je komt te werken;

Is een bedrijf in Twente wat sport toestellen en sportinstallaties voor bijvoorbeeld; gymnastiek onderwijs, sport en TOP sport. Daarbij kun je denken aan basketbal- en volleybalinstallaties, turnapparaten, hijsunits, kasten, klimrekken, etc. Verder richten ze volledige binnensportaccommodaties in met de verschillende producten. Dat doen ze – en dat is best uniek – als enige in Nederland volledig in eigen beheer, met eigen mensen en een eigen fabriek.

Daardoor zijn flexibiliteit, snel kunnen reageren en maatwerk leveren belangrijke items. Daarnaast gaat de aandacht meer en meer uit naar nieuwe ontwikkelingen, in kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, multifunctionaliteit en de duurzaamheid van de producten verder te verbeteren. Inmiddels zijn ruim 1.800 binnensportaccommodaties in Nederland en Belgie voorzien van installaties van dit bedrijf. In Den Haag staat het modernste sportcomplex van Nederland, ingericht door; …. je raad het al! Mede hierdoor worden ze als trendsetter gezien in de markt.

Enthousiast geworden?

Trek een sprintje naar de telefoon, of mail ons, we stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!
En vergeet vooral niet te reageren op deze vacature via de Solliciteer button! 

 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.KENMERKEN: Fulltime 4 daagse werkweek – LOCATIE Haaksbergen – Bruto € 2000-€ 2900

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures