ZZP Monteur Onderhoud en Isolatie

Zutphen, Nederland
Solliciteer
8 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
€ 28 - 32,5 per uur
Categorie: Technici, Onderhoud Gebouwen
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 09-10-2019
Een monteurs functie in een onderhoudsbedrijf is extra leuk als je binnen dit jonge vrolijke hardwerkende team op projectbasis mag werken! Het is een extra pluspunt als je zelf milieubewust bent. Dat heeft alles te maken met het product: Onderhoud en Isolatie van woningen en bedrijven.

Zoals je wel weet wordt energie besparen steeds belangrijker. Woningen en bedrijfsgebouwen moeten zonder gas te verwarmen zijn. Uiteindelijk moeten alle gebouwen in Nederland in 2050 energieneutraal zijn. In totaal zijn er 8,8 miljoen gebouwen in Nederland, waarvan nu nog geen 10 % duurzaam omgaat met energie.  Dat biedt dit bedrijf de komende 32 jaar volop werk!

Projecten

Als monteur kun je ingeschakeld worden voor de onderhoudstak, je gaat dan kozijnen ramen en deuren vervangen, dakramen vervangen, en timmert daken van binnen af. Of je wordt ingepland voor isolatie projecten. Dan kun je aan de slag met dak-, spouwmuur- en vloerisolatie. 

Het betekent niet dat je alleen ‘de hamer’ hanteert. Je gaat ook glas zetten, en af en toe zelfs schilderen en metselen. En voor de isolatie maak je naast de bekende isolatieplaten ook gebruik van isolatieschuim. Er staan verschillende grote en ook kleinere projecten op stapel. En omdat er onvoldoende nieuwe woningen gebouwd worden, zijn huiseigenaren steeds meer gericht op hun huidige woning.


Wat is hiervoor nodig?

Voor deze functie beschik je over:

  • Inschrijving Kamer van Koophandel (niet ouder dan 3 maand)
  • Handigheid, je kunt goed met gereedschap overweg
  • BE Rijbewijs en VCA certificaat
  • Affiniteit met techniek en bouw
  • Milieubewustzijn maakt je werk een stuk makkelijker en interessanter.

Daarnaast zou het prettig zijn dat je als ZZP'er of als koppel ZZP'ers de beschikking hebt over je eigen bedrijfsbus, goede gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen.
Dagelijks of wekelijks (afhankelijk van projectgrootte) kom je op het bedrijf om je materialen te verzamelen, voor de start van het project.

Wat kun je factureren?

Het uurtarief is afhankelijk van hetgeen jij aan ervaring, vervoersmiddelen en gereedschappen meebrengt.  Dat varieert tussen de € 28 en € 32.50 per uur.

Het bedrijf:

Het bedrijf waar door ingeschakeld wordt:

Het bedrijf is een gerenommeerd en snel groeiend isolatie en onderhoudsbedrijf met vestigingen in Nijmegen, Deventer, Zutphen en binnenkort Borculo. Goed gereedschap, goede en degelijke materialen waar mee gewerkt wordt. Mooie bedrijfsbussen en netjes werken staan hoog in het vaandel bij de opdrachtgever. Daarvan zijn de monteurs en isolatiemedewerkers het visitekaartje!
Ook jij als ZZP'er.

Als laatste is het leuk om te weten dat deze opdrachtgever continue bezig is met innovatie op het gebied van isolatie. Altijd met nieuwe producten bezig! De klanten zijn particulieren, woningbouwverenigingen en bedrijven. Het werk bevindt zich voor 80% in de woningbouw en 20% bij zakelijke opdrachtgevers.

DE BRUG

Wat doen wij als De Brug Personeel dan voor jou? Wij bemiddelen. Wij hebben goede contacten met meer dan duizend verschillende bedrijven in de regio. Wij weten waar en op welk moment projecten lopen. En welke bedrijven voor de uitvoering van die projecten extra man/vrouwkracht nodig zijn.

In de tijd dat jij de klus aan het klaren bent en met veel plezier jouw beroep uitoefent, zijn wij al op zoek naar de volgende klus voor jou! Wij zijn de brug tussen jou en je volgende klus!
Nadat jij jouw factuur naar ons hebt gestuurd zorgen wij, na goedkeuring, voor een vlotte betaling aan jou: binnen 2 weken heb je je geld.
 

Enthousiast geworden? Laat van je horen !!

Meld je aan!

Aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij en je actuele inschrijving van de Kamer van Koophandel (niet ouder dan 3 maand)
Daarna dien je de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.KENMERKEN: Fulltime – BEDRIJFSLOCATIE Borculo - Zutphen– Bruto € 28-€ 32.50

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Borculo
Zutphen
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Timmerman
Isolatie Monteur
Monteur Onderhoud
Vergelijkbare vacatures