GEEN

Beltrum, Nederland
Vacature is vervallen
218 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 2900 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Papier- en bosproducten
Uren per week: 37 - 37
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 10-12-2018

To climb a Tree and see the world! Ben jij een boomverzorger vanuit passie? Ben je het ook volledig eens met de eerste zin? Afstand nemen en zien wat die gekke wereld nu allemaal weer doet? Dit is natuurlijk niet de enige reden waarom jij boomverzorger bent geworden.

HET WERK
Wij hoeven jou als ervaren boomverzorger niet te vertellen wat het werk inhoud. Je bent je bewust van de gevaren van het werken met machines en gereedschappen en op hoogtes waar de meeste mensen niet eens naar durven te kijken. Ook ben je je bewust van de mooie kanten van dit beroep. Altijd buiten, bezig met de natuur, deze verzorgen zodat deze kan groeien en bloeien.
Per werkgever is er een groot verschil hoe de functie ingekleed wordt, voor welke opdrachtgevers je werkt, in welke regio en hoe de collega’s met elkaar omgaan.
Op het gebied van boomverzorging wordt door dit bedrijf nadrukkelijk ingezet op het gezond maken of houden van bomen. De opdrachtgevers zijn grotendeels Gemeentes en gedeeltelijk bedrijven en particulieren. Qua gezondheid kun je dan natuurlijk denken aan snoei, maar zeker ook bodemverbetering. Op dit gebied is dit bedrijf constant in ontwikkeling.

HET BEDRIJF
Het bedrijf wat jou zoekt is regionaal een toonaangevend bedrijf als groenbedrijf in de onkruidbestrijding en boomverzorging. Hun slogan is: wat we zeggen, doen we. ALTIJD. Zij zijn midden in de Achterhoek gevestigd, waar de Achterhoekse mentaliteit volop aanwezig is; de sfeer is informeel. Alle medewerkers zijn bij elkaar betrokken en zijn allemaal liefhebbers van groen. Met elkaar de schouders eronder! Bijzonder is dat het bedrijf voorop loopt in gifvrije behandelmethodes van onkruid en op het gebied van boomverzorging blijven ontwikkelen. Zodat prachtige exemplaren behouden kunnen blijven. Het maakt de medewerkers trots om daar hun aandeel aan te mogen leveren!

WAT BRENG JIJ MEE?
• Ervaring als boomverzorger
• European Tree Worker (ETW) diploma
• Rijbewijs B en VCA certificaat
• Geen hoogtevrees
• Je bent flexibel, stipt en oplossingsgericht


DE BELONING van deze functie als boomverzorger

Afhankelijk van leeftijd en ervaring wordt deze tijdelijke functie passend beloond volgens de cao Hoveniersbedrijf. Het bruto maandsalaris is tussen de € 2500 en € 2900. Er is een werkweek van 37 uur. Veiligheidsmiddelen en werkkleding wordt door de werkgever verstrekt en er is een reiskostenvergoeding van toepassing.

De Brug Personeel
Deze opdrachtgever heeft ons gevraagd om geschikte boomverzorgers te selecteren en aan hun voor te stellen. Jouw wensen bepalen of je je eerste halfjaar contract via de Brug of rechtstreeks in dienst van de opdrachtgever gaat vervullen.

Wil jij graag jouw passie als boomverzorger vervullen? 
Wacht dan niet langer en solliciteer door op de Soliciteer button te klikken! 


Bel of mail ons, we stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!
KENMERKEN: Fulltime – STANDPLAATS: Beltrum – Werklocaties Achterhoek

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures