GEEN

Neede, Nederland
Vacature is vervallen
186 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 2550 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 11-01-2019

Een mooie strakke kitnaad is de trots van jouw werk. Je zou niet zeggen dat het zulk precisiewerk is, maar zodra je begint voel je dat direct!

Het werk

Als kitter bij onze opdrachtgever zorg je er voor dat de kozijnen die uit de timmerfabriek komen worden afgedicht. Je werkt op de afdeling afmontage kozijnen. Samen met de 8 collega's van je team werk je in één afmontage lijn, waar dagelijks tientallen kozijnen worden klaargemaakt voor levering aan de klant. 
Je plaatst het glas, brengt glaslatten aan en zorgt voor nette, strakke kitranden. Hiervoor heb je een werkplek waar je goed kunt werken: het kozijn kun je elektrisch op de gewenste hoogte zetten, iedere werkplek heeft een eigen tilhulp voor zware glasplaten, alles wat je moet monteren wordt dagelijks voor jou klaargezet bij de montagelijn.  Uiteraard werk jij nauwkeurig en ben je secuur. Daarnaast vind jij het leuk om mee te denken met de organisatie, zodat het productieproces in de fabriek kan worden verbeterd. 

De beloning

Deze functie wordt beloond volgens de cao Timmerfabriek. De beloning is afhankelijk van jouw leeftijd, inzet, opleiding en ervaring. Tussen de € 2100 en € 2550.- Bruto per maand. Reiskostenvergoeding wanneer je niet verder dan 30 km vanaf Neede woont. Je krijgt de benodigde PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) Als we van beide kanten, na de inwerkperiode, enthousiast zijn krijg een lang contract wat na een jaar overgaat naar een vast dienstverband.

Wat breng jij mee?

  • Spreekt Nederlandse taal
  • Harde werker
  • Nieuwsgierig en leergierig
  • Technisch inzicht


De toekomst

Je werkt van 07.00 tot 16.00 uur, komt terecht in een inspirerende werkomgeving in een enthousiast en informeel team. Er worden verschillende ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden geboden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een interne opleiding te volgen. Zodat je zou kunnen doorgroeien naar productie medewerker, werkplaatstimmerman of vergelijkbare functies.

Het bedrijf

Dit bedrijf bestaat 40 jaar en is gevestigd in Neede. Er wordt gewerkt in professionele productielijnen. Alle collega’s zijn vakmensen die hun taak serieus nemen, en natuurlijk is er tussendoor tijd voor een lolletje. De sfeer onderling tussen de collega’s is goed, iedereen helpt elkaar en het uitgangspunt van de dag is om samen de klussen te klaren en tevreden terug te kijken aan het eind van de dag.

Wil jij solliciteren? Klik dan op de button, de rest wijst zich vanzelf. In het begin hoef je alleen maar je emailadres en je mobiele nummer in te geven. We nemen dan contact met je op. Als je een CV hebt, is het goed om die toe te voegen, dan weten we direct waar we je kunnen voorstellen en gaat het solliciteren een stukje sneller.

 

 

KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: NEEDE – Bruto € 2100-€ 2550

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures