GEEN

Zutphen, Nederland
Vacature is vervallen
92 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2250 - 2900 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 01-04-2019

Ben jij die vakman dak- en zinkwerker die op dit moment niet op zijn of haar plek zit? Krijg je op dit moment niet de kans om al je vakmanschap en meesterschap op jouw vakgebied te laten zien, omdat je naast je werk als dak en zinkwerker ook andere werkzaamheden op installatiegebied moet doen?
Of ben jij die vakman die erover denkt om zelfstandig te worden, maar tegen de administratieve rompslomp opziet?

Dan hebben wij voor jou de beste vacature op dit moment!Wat we van je vragen
• Het belangrijkste is zelfstandig vakmanschap
• Enthousiasme, nauwkeurigheid en een flexibele instelling
• Je kunt werktekeningen goed lezen.
• leergierigheid en bereid om je vaktechnisch verder te ontwikkelen.
• Het is een pre als je aanvullende cursussen hebt gevolgd.
• VCA Certificaat
• Rijbewijs
* MBO+ opleiding
• Geen angst voor werken op hoogte

Het werk als dak- en zinkwerker

Een dak moet uiteraard waterdicht zijn en een gebouw beschermen tegen alle weersinvloeden. Maar het moet ook passen en aansluiten bij de woning of het gebouw.
Het dak is allang niet meer alleen maar een dak, het kan ook als sieraad voor het pand functioneren. Op heel wat oudere panden zijn mooie zinken daken te bewonderen, zoals roeven- en felsdaken. Niet alleen het dak, maar de hemelwaterafvoeren en de dakgoten horen hier ook bij.
Jij gaat dit dak- en zinkwerk voor verzorgen voor particuliere opdrachtgevers en bedrijven. Nieuw aangelegd maar ook het onderhoud van de daken hoort daarbij. Zoals ook het op tijd reinigen van het dak, zodat het schoon blijft en het water goed wordt afgevoerd.

Zelfstandig

Veelal werk je zelfstandig en in je eentje, echter bij grotere klussen wordt 1 van je collega’s ingeschakeld om je te helpen. Door de combinatie van reiniging, onderhoud en nieuwe aanleg kunnen we je een complete baan als dak en zinkwerker bieden, zodat je niet telkens ingeschakeld wordt voor andere werkzaamheden.
Bij voorkeur ga je volledig je eigen gang, je werkt aan het klantcontact, overlegd met calculatie over de prijs, die zij vervolgens aanbieden. Doet vervolgens de verkoop en voert het dakwerk uit. Beslist en beoordeelt welke materialen nodig en het beste zijn, blijft zelf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dat gebied, en leert deze verwerken. Tijdens het dakwerk bij de ene klant, controleer je direct of je bij de buren nog onderhoud- of reinigingswerk kunt verrichten.
Gelukkig kun je het administratieve werk van calculatie, facturatie en het innen van de facturen aan het bedrijf overlaten!

Het aanbod
Het bruto maand salaris is afhankelijk van de door jou meegebrachte kennis en ervaring tussen de € 2250 en € 2900. Als je je ontwikkeld in het zelfstandig werken en je eigen werkportefeuille gevuld hebt, komt daar een leuke jaarprovisie bij. Je krijgt de beschikking over een bedrijfsauto gevuld met perfect gereedschap; goed gereedschap is immers het halve werk!

De bedrijfscultuur:
Werken bij dit bedrijf, betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Ze bieden uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zijn een erkend leerbedrijf en bij hen vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Het bedrijf kent een prima werksfeer met een team van 13 enthousiaste medewerkers. Ze werken voor zowel particulieren als bedrijven. Deze klanten bevinden zich allen binnen een reisafstand van maximaal een half uur, zodat je kostbare tijd niet opgaat aan reizen.

Solliciteer!  We stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!

Solliciteer!
Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 


KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Zutphen – Bruto € 2250-€ 2900

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures