GEEN

Lochem, Nederland
Vacature is vervallen
92 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 3000 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 01-04-2019

WIL JIJ
Wil jij als ervaren loodgieter het liefst werken in een kleine regio tussen Zutphen en Lochem, aan projecten in de nieuwbouw van woningen en bedrijven en aan onderhoud van bestaande installaties. Renovaties van bestaande woningen en bedrijven?


HET WERK

Alle facetten van het loodgieterswerk in combinatie met CV monteur komen aan bod. Omdat het bedrijf wat jou zoekt een kleine organisatie is, werk je mee aan alle voorkomende werkzaamheden, dat maakt dit werk zo veelzijdig. Soms werk je volgens volledig uitgewerkte tekeningen, werkvoorbereidingsplannen, onder architectuur aan de nieuwste producten en snufjes. Terwijl je binnen dezelfde werkweek ook het loodgieterswerk in een badkamer van een oude boerderij die wordt verbouwd, mag verrichten. Niks is standaard, er is geen kwestie van meters maken, maar juist kwaliteit leveren. Zorgen dat de klant tevreden is met wat je hebt gemaakt.Ondanks dat het een klein bedrijf is, wordt met de nieuwste technieken en gereedschappen gewerkt en is iedereen volledig op de hoogte met alle ontwikkelingen op installatiegebied. Dit zijn ook altijd de onderwerpen van gesprek, ‘s ochtends voor aanvang van het werk in de kantine. Vrijdagmiddag na het werk een borrel, regelmatig collegiale activiteiten, en de persoonlijke benadering door de eigenaar zorgen dat het onderlingen contact tussen de collega’s heel sterk is. Soms voelt het bijna als een familieband.

WAT BRENG JIJ MEE?
Het is een totaalinstallateur. Kun jij op W én E werken dan is dat natuurlijk geweldig! Maar ook als je meer van de W installatietechniek houdt of meer met elektra hebt, nodigen we je van harte uit om te reageren!

Het bedrijf verwacht van een Loodgieter dat ze de volgende eigenschappen meebrengen:

  • Opleiding op VMBO of MBO  W-monteur of Werktuigbouwkunde
  • Ervaring als installatiemonteur
  • VCA certificaat
  • Rijbewijs B/E, je bent een nette en veilige chauffeur
  • Je bent een prettige persoonlijkheid
  • Enthousiasme voor ontwikkelingen op je vakgebied
  • Flexibel, stressbestendig en servicegericht
  • Beheersing van de Nederlandse taal


DE BELONING voor deze loodgieter

Het basissalaris voor deze functie varieert, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, tussen de € 2200 en € 3000 per maand. Het beste gereedschap en materialen worden ter beschikking gesteld en voldoende werkkleding. Je rijdt in een Vivaro bedrijfsbus, het gereedschap is van topkwaliteit. Zo is aan alle voorwaarden is voldaan om jou het beste werk te kunnen laten leveren. Als de klik er van beide zijden is, dan ligt hier jouw vaste baan voor het oprapen!HET BEDRIJF  

Wil jij graag werken bij een klein en persoonlijk bedrijf, met ca 10 medewerkers? Waar je zelfs de klanten bij de voornaam kent? Het bedrijf is een totaal installateur en heeft medewerkers van alle disciplines. De twee hoofdpijlers van het bedrijf zijn enerzijds installatie en renovatie van installaties. Anderzijds service en onderhoud aan bestaande installaties.  De klanten zijn een prettige mix van particuliere en zakelijke opdrachtgevers van verenigingen, bedrijven tot zorginstellingen. Allemaal in het oosten van het land (ca 40 km rondom Lochem).  Er is een open werksfeer, je kunt leren van elkaar en elkaar waarderen.

Denk jij dat jij de geschikte persoon bent voor deze baan? 
Reageer dan nu en klik op de Solliciteer button!

We stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!

KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Lochem – Bruto € 2200-€3000

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures