Monteur Interieurbouw

Raalte, Nederland
Solliciteer
21 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 2900 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Meubelen
Uren per week: 36 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 25-06-2019

‘Als Interieurbouwer maak je altijd iets moois voor een klant’

Ben jij als Monteur Interieurbouw op zoek naar een nieuwe uitdaging, een bedrijf waar je meer collegialiteit gaat vinden? Waar je meer met verschillende materialen mag werken? Waar je altijd iets bijzonders mag monteren, in Nederland en soms daarbuiten. Of misschien is een vierdaagse werkweek wel een reden voor jou om een andere werkgever te zoeken.

Je ben precies op tijd!

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren monteur interieurbouw die samen met hen al dat moois wil gaan maken en monteren en door deze ervaring extra kennis meebrengt.  

HET WERK: Je mag vaak met z’n beiden, soms als groter team op locatie bijzondere en waardevolle interieurs van Nederlandse en ook buitenlandse klanten monteren. De collega’s van verkoop en architectuur hebben opnieuw de kans gecreëerd voor een bijzonder en trendsettend ontwerp. Er worden bijzondere materialen het magazijn binnen gebracht en de interieurbouwers in de werkplaats hebben er samen weer iets moois van gemaakt. Onder jouw vakkundige handen komt het product op z’n plek te staan, en valt alles van het ontwerp samen. Altijd een spannend moment, en niet alleen voor jou maar ook voor de klant en zeker voor de interieurbouwers. Iedereen leeft mee!             

WIE BEN JIJ?

Ben jij op zoek naar een baan waar je vol passie je vak mag uitoefenen, samen met net zulke fanatieke collega’s, met veel plezier en gedrevenheid de mooiste interieurs monteren? Daarvoor vragen we:

  • Dat je de meeste materialen die gebruikt worden in de interieurbouw kent
  • Het optimale uit gereedschappen en machines haalt
  • Goed werktekeningen kunt lezen
  • Meedenkt over constructies
  • Flexibel bent qua werktijden, en qua overnachten op locatie
  • Oplossingsgericht kunt denken op locatie


WAT BIEDEN WE JOU?

Er is een prettige open en loyale werksfeer waar een fulltime werkweek 4 dagen per week is (4 x 9 uur) is, dat betekent elke week een extra dag vrij! Alles is erop gericht dat de medewerkers zich gewaardeerd voelen. Daardoor wil iedereen graag een stapje harder lopen, wat resulteert in een uitvoering waar de klant helemaal blij mee is en iedereen samen trots is op het eindresultaat. Tijdens montage op locaties die wat verder weg zijn, wordt overnacht in de buurt van de montage locatie.

De beloning van deze functie is op basis van de salarisschalen van de cao Meubelindustrie. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt; tussen de € 2200 en € 2900 bruto per maand. Werkkleding vervoer en gereedschappen worden beschikbaar gesteld. Als van beide zijden de klik er is, dan is de bedoeling is dat je lange tijd blijft werken.

HET BEDRIJF

Bestaat 25 jaar, de architecten ontwerpen voor de zakelijke en de particuliere markt bijzondere maatwerk interieurs. De uitdaging voor de medewerkers van de werkplaats is om de beste manier te vinden om deze meubels uit te werken en uit te voeren. Omdat elk project uniek is, wordt van alle medewerkers verwacht dat zij meedenken over de toe te passen constructies. Door deze samenwerking is een de groep vakmensen heel hecht, het zijn allen specialisten met liefde voor het vak.

Onze selectieprocedure gaat als volgt: je mailt jouw CV, dan starten we met een telefonische sollicitatie. Daarna volgt een afspraak waarbij we goed naar je luisteren, zodat we op basis daarvan jou kunnen voorstellen aan onze opdrachtgever.

Zou jij ook trots zijn als je hiervan onderdeel uit mag maken?

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.KENMERKEN: Fulltime (4daagse) – LOCATIE: Raalte – Bruto € 2200-€ 2900

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Raalte
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Monteur Interieurbouw
Vergelijkbare vacatures