GEEN

Lochem, Nederland
Vacature is vervallen
123 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 3100 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 02-04-2019

Zou jij graag CNC frezer willen worden, of ben je CNC Frezer die groots kan denken en precisiewerk kan uitvoeren, en zoek je een nieuwe uitdaging?

Ben je vanuit opleiding of ervaring metaalbewerker en zou je graag een nieuwe uitdaging aan willen gaan, om meer 3 Dimensionaal te kunnen gaan werken? Op zo’n manier dat je met de een computergestuurde machine leert omgaan, deze leert programmeren en alles uit de machine te halen? Onze opdrachtgever heeft ons gevraagd om jou te vinden! Zij willen je op dat gebied alle kansen geven om je te ontwikkelen!

HET WERK

T is groot precisiewerk! Het formaat van de werkstukken is enorm en toch draait het om de details en de precisie. Je leert om zelfstandig vanaf tekening de verspanende bewerkingen te programmeren en af te stellen. Je gaat de CNC gestuurde machines instellen, opspannen, uitwerken, controleren en aanpassen. Je werkt met de Hedelius BC 100, een 3 assige frees. Bestuurd met de Heidenhain itnc 530 techniek. Ook het lezen van technische tekeningen, het procesgericht meten van producten en het doorvoeren van correcties behoren tot de taken van deze functie. Wanneer je voldoende ervaring hebt opgebouwd ga je huidige programma’s optimaliseren en draag je verbeteringen aan.

WAT BRENG JIJ MEE?

  • Kennis of ervaring in metaalbewerking
  • MBO werk en denkniveau
  • Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen in het CNC-vakgebied
  • Flexibele instelling
  • Nauwkeurigheid, samenwerking, enthousiasme en zelfstandigheid

DE BELONING

De Metalektro is de geldende cao, het salaris voor deze fulltime baan, is tussen de € 2100 en € 3100 per maand, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en inzet. De overige arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, je hebt bijvoorbeeld 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. het betreft een fulltime functie en na 1 jaar is het de bedoeling dat je een vast contract krijgt!

HET BEDRIJF

Het bedrijf wat jou zoekt is wereldwijd een toonaangevend bedrijf in de productie van kantpersen en scharen. Zij zijn gevestigd in het oosten van het land, waar de Achterhoekse mentaliteit volop aanwezig is. Het is een financieel gezond en groeiend bedrijf met in totaal 180 medewerkers werkend in Lochem en Eijsden. De sfeer is informeel. Alle medewerkers zijn bij elkaar betrokken, binnen de afdelingen is het teamwork belangrijk; met elkaar de schouders eronder! Bijzonder is dat het bedrijf voorop loopt in de ontwikkeling van machines, en omdat leveranciers nog niet zover ontwikkeld zijn, wordt alles in eigen beheer wordt gedaan, zo zie je als medewerker een stapel staal binnen komen en als de beste machines het bedrijf weer verlaten. Binnen het segment worden de machines van dit bedrijf als de beste ter wereld beschouwd. Het maakt de medewerkers trots om daar hun aandeel aan te mogen leveren!

Wil jij ook een aandeel aan dit bedrijf leveren?

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.
KENMERKEN: Fulltime Dagdienst – LOCATIE: Lochem – Bruto € 2100-€ 3100

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures