GEEN

Goor, Nederland
Vacature is vervallen
104 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2600 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Machines
Uren per week: 36 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 19-03-2019

Productiemedewerker - Operator - Heftruckchauffeur

Dit zijn slechts 3 van de vele namen die jij je functie straks kunt geven als iemand je vraagt welk werk je doet. Veelzijdiger kan bijna niet. Met veel plezier aan het werk zijn, lachen en lekker werken samen met leidinggevenden en collega’s. Werken in ploegendienst met de voordelen: ploegentoeslagen en flexibel je tijd in kunnen richten.

 

Omdat het bedrijf afspraken nakomt, vlot kan leveren en in de groeiende markt van de toeleveranciers aan de bouw werkt. Komen er steeds meer opdrachten. De teams zoals die nu werken moeten worden uitgebreid om aan de vraag te kunnen voldoen.

Wil jij ook deel uitmaken van deze succesvolle organisatie?

 

Wat doen ze?

Zij maken van EPS diverse isolatieproducten welke toegeleverd worden aan de wegen en woningbouw. (EPS is in de volksmond bekend als piepschuim) En zonder dat je het direct zou verwachten is dit product op veel verschillende manier inzetbaar. Van isolatie van woningen, het bouwen van stabiele steile wand constructie in de wegenbouw tot Drijvende eilanden voor de bouw van vakantie – waterwoningen. Verrassend !

 

Het productieproces

De productie start met het bevoorraden van de verwarmingsmachines met EPS korrels. Hiervoor is het van belang dat je geen hoogtevrees hebt, omdat je regelmatig op 5 meter hoogte de toevoer moet controleren.

Vanuit die verwarmingsmachines wordt het warme product de mallen in gepompt. Deze mallen zijn dusdanig groot dat er veel verschillende producten uit gezaagd kunnen worden. (vandaar die toevoerhoogte).

Vanuit de mal gaan de halfproducten met een automatische transportband naar de Zagerij. Daar worden de delen gezaagd volgens opdracht. De gezaagde delen worden op pallets geplaatst en vandaaruit naar het magazijn vervoerd met de heftruck, met de heftruck worden de vrachtwagens bevoorraad, die ’s middags en ’s avonds de uitlevering naar de klanten verzorgen.

Restdelen vanuit de zagerij en aangevoerd restafval van EPS (bijvoorbeeld van de verpakkingsindustrie) worden gerecycled. om opnieuw gebruikt te kunnen worden.

 

Wil jij aan de slag?

Vertel ons waar (op welke afdeling of met welke machine) jij het eerste aan de slag zou willen, of waar je eventueel al ervaring in hebt?

De bedoeling van dit bedrijf is om verschillende teams van 4 tot 5 mensen samen te stellen, deze teams hebben verschillende nationaliteiten en geslacht. De overeenkomst is dat iedereen Nederlands spreekt. Dat is ook een voorwaarde om goed met elkaar te kunnen werken en plezier te maken.

Prettig is ook dat je technisch inzicht hebt, zodat je kunt signaleren of een machine doet wat ie hoort te doen, of dat je de Monteur TD gaat schakelen.

Je krijgt een prettige inwerktijd samen met 1 van je collega’s. Daarna ga je met je zelfstandig aan de slag. Door de ploegendienst werk je wisselende tijden, Elk dag is anders, elke dienst ook. De indeling van de ploegen is als volgt:  

  • 06:00 – 15:00
  • 14:00 – 23:00
  • 23:00 – 06:30

De volgorde is: eerst nachtdienst, dan middag en dan vroeg, (nachtploeg is 37,5 uur en wordt als 40 uur betaald. Het zijn lichtgewicht producten waar je mee werkt. In hele drukke tijden wordt er incidenteel op zaterdag en zondags gewerkt.


Is dit: IETS VOOR JOU?

Breng jij de volgende kwaliteiten en ambities mee? dan zijn we erg benieuwd naar jou!

  • Minimaal een vmbo diploma en wil doorleren tot mbo niveau 2 of 3;
  • 18 jaar of ouder (ivm ploegendiensten);
  • Hebt interesse het werken met machines en gereedschappen
  • Je bent bereidt om in ploegendiensten te werken.
  • Flexibel en leergierig
  • Je spreekt vloeiend Nederlands
  • Mooi zou zijn als je ook een geldig heftruckcertificaat én VCA hebt, of zó gemotiveerd bent dat je beide snel wilt halen.

 


De toekomst  

Natuurlijk is in eerste instantie de bedoeling dat je lekker aan de slag gaat en samen met je collega’s productie gaat maken. Eerst op je ‘eigen’ afdeling. Op termijn ga je ook andere afdelingen verkennen om zo door te groeien naar allround productiemedewerker. Wanneer jij de capaciteit en de ambitie hebt, is er altijd de mogelijkheid om door te groeien naar ploegleider, of naar meer sturende functies op kantoor zoals werkvoorbereider, planner of richting de commerciële taken. En mocht je op een bepaald moment de behoefte voelen om binnen een ander bedrijf je kansen te gaan benutten, dan heb je een veelzijdige ervaring opgedaan waarmee je in veel bedrijven aan de slag kunt.


Wat ga je verdienen?

Het salaris is in eerste instantie afhankelijk van je leeftijd en eventuele (werk) ervaring die je hebt. Als richting kunnen we aangeven: € 10.39 bruto per uur, wat met de ploegentoeslag op € 13.51 per uur uitkomt, dit vertaald naar een bruto maandsalaris € 2342.00

Je werkt 40 uur per week. Incidentele overuren en werken in het weekend hebben mooie extra toeslagen. Wanneer van beide kanten de klik er is, dan wordt het een vaste baan.

HET BEDRIJF  wat jou zoekt

Kenmerkt zich door duurzaamheid, snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en een grote productiecapaciteit te combineren. Sinds de jaren '70 is het bedrijf een grote speler in de wereld van isolatie materialen. De eerste toepassingen vonden plaats in de bouw.  In de loop van de jaren was er een sterke groei van activiteiten in de civiele betonbouw, wegenbouw, vloerenindustrie, bouwmaterialenhandel, meubelindustrie en na-isolatie.

Ondanks het streven naar perfectionisme in het maken van het product en het leveren van service, is de sfeer binnen het bedrijf gemoedelijk en heeft iedereen respect voor elkaar.

Zoals een van de medewerkers ons onlangs vertelde: “Het is gezellig en leuk om hier te werken, en de gasten van kantoor zijn echt leuk. Ze komen vaker op de dag even buurten om te kijken hoe het gaat en om te horen hoe het met jou gaat. Je kunt gewoon met elkaar omgaan, geen gedoe, doe maar normaal.. zeg maar”

Doe jij mee met de groei van dit bedrijf?


Laat van je horen.

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

 


 

KENMERKEN: Fulltime 3 ploegendienst – LOCATIE: Goor – Bruto € 2342.-

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden