GEEN

Rijssen, Nederland
Vacature is vervallen
110 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 3500 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 10-04-2019

Planner logistiek
Een optimale planning is altijd een combinatie van vooruitziende blik en helicopterview. Wetend wat je collega’s kunnen verwachten op een project. Bij onverwachte situaties kun je het hoofd koel houden en snel schakelen naar de juiste oplossing.

 

Contacten zijn belangrijk voor jou;  collega’s, klanten en leveranciers. Het maakt je niet uit met wie je spreekt, altijd zorg je voor correcte communicatie mét een glimlach.

 

Intern zorg je ervoor dat isolatiepersoneel goed voorbereid en voorzien van de juiste informatie, middelen en materialen naar de werklocatie gaat. Je zorgt ervoor dat de planning voldoet aan de gestelde (contract)afspraken en dat in de voorbereiding de werkzaamheden binnen de gestelde veiligheids- en kwaliteitseisen kunnen worden uitgevoerd. Je combineert de planningen van de verschillende opdrachten zodanig dat een optimale benutting van de aanwezige mankracht wordt bereikt, communiceert met de medewerkers over de werkzaamheden.
Omdat een deel van de werknemers van Poolse afkomst is, is het noodzakelijk dat je Pools spreekt. Je verzorgt urenregistratie ten behoeve van certificering en facturatie. Zelfstandig werken en veel verantwoordelijkheid zijn voor jou vanzelfsprekend: onze klanten en medewerkers rekenen op jou!


 

Wat verwachten wij van jou:

 • Van nature ben je een gedreven persoonlijkheid, resultaatgericht
 • Kunt goed omgaan met deadlines en capaciteitsberekeningen
 • HBO Techniek opgeleid of vergelijkbare werkervaring
 • Je spreekt en schrijft Nederlands, Duits, Pools en Engels.
 • Geboren met leiderschap en daardoor stevige persoonlijkheid
 • Wilt altijd verder ontwikkelen en meer leren

 

Wat levert het jou op?:
Een goed salaris passend bij jou kennis en kunde. Oplopend voor een startend medewerker € 2500 bruto per maand tot ervaren € 3500 per maand. Verder bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder telefoon en laptop van de zaak. Alles om jou zo goed mogelijk te laten functioneren.

 

Wie is het bedrijf?

Dit bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar, en is actief in heel Europa. Sinds de oliecrisis in 1973 is het belang voor energiebesparende maatregelen gegroeid. Lang voordat duurzaamheid een modewoord is geworden, waren zij al gericht op het isoleren van:  vloeren, spouwmuren en daken van bedrijfshallen, AGF-bewaarplaatsen, boten en stadions. Natuurlijk naast het na-isoleren van vloeren en spouwmuren van woonhuizen en gebouwen. 

 

“De heren die beter isoleren” is het motto

 

Natuurlijk geldt hier dat vrouwen van harte welkom zijn, méér dan dat zelfs!

 

Sinds de start groeit het aanbod van de mogelijkheden op het gebied van isolatie en blijft het al lang niet meer bij isolatie alleen!  Isolatieglas, gevelreiniging, muren impregneren, het hoort er tegenwoordig allemaal bij. Met geavanceerde technieken zoals polyurethaan spraywerken in de bouw, agrarische en industriële sector.

 

Werken bij dit bedrijf betekend werken aan duurzaamheid. Naast besparing en comfort willen wij onze klant ook gemak bieden. En daar hebben we jou voor nodig!

 

Wij bieden jou: afwisselend werk in een dynamisch bedrijf met volop (opleidings-) mogelijkheden en kansen om jezelf te ontplooien.

 

Kom jij ons vertellen welk werk je precies zou willen doen, en hoe jij wilt groeien?

 

Naast deze vacature zoeken we ook collega’s:

 • Projectleider
 • Timmerman
 • Glaszetter
 • Isolatiemedewerker
 • Chauffeur
 • Werkvoorbereider

Mocht je iemand kennen die geschikt is voor een van deze functies en je ziet dat als jouw toekomstige collega? Maak hem of haar enthousiast en solliciteer !

Solliciteren is eenvoudig, je klikt op de groene sollicitatiebalk, voert je naam, telefoonnummer en emailadres in. Voegt je CV bij en vertelt ons waarom jij dé man of vrouw voor deze baan bent.
We nemen daarna binnen 1 werkdag contact met je op!

 

KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: Rijssen – Bruto € 2500-€ 3500

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures