Monteur Technische Dienst

Goor, Nederland
Solliciteer
18 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2500 - 3500 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 28-06-2019

Wil jij als Monteur Technische Dienst graag aan de slag in een food bedrijf in jouw regio?  Binnen dit kleine team van techneuten is ruimte voor jou!  

 

Wil jij aan de slag?

Voor deze internationale foodorganisatie zijn we op zoek naar een monteur technische dienst. Wat houdt t werk in?  

 • Je zorgt samen met je collega’s dat alle machines en installaties optimaal werken
 • Verhelpt storingen
 • Doet onderhoud en reparaties
 • Stelt machines af
 • Voert controle werkzaamheden uit

Dit alles voer je zelfstandig uit, met uitzondering van storingen is de Technische Dienst vrij in het indelen van de werkzaamheden. Er wordt van je verwacht dat je jouw vakkennis inbrengt om verbeteringen door te voeren.
Is dit: IETS VOOR JOU?

Breng jij de volgende kwaliteiten en ambities mee? dan zijn we erg benieuwd naar jou!

 • Minimaal MBO 4 diploma van een technische opleiding bij voorkeur Mechatronica
 • Hebt kennis en ervaring met Elektrotechniek, werktuigbouwkunde en/of PLC besturingen
 • Kunt goed prioriteiten stellen en nauwkeurig werken
 • Werkt zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Kunt goed communiceren met je collega’s in de Technische Dienst en op de werkvloer
 • Je woont op maximaal 30 minuten reistijd en beschikt over eigen vervoer

 


Bijzonder:

Dit is een No Nonsens bedrijf, doe wat je zegt en het komt goed. De organisatie is plat, dat betekend rechtstreeks contact met veel collega’s. De cultuur is open, nuchter en informeel. Jouw initiatief wordt gewaardeerd! Samen met veel plezier werken. Om te zorgen dat je graag naar je werk gaan wordt je goed behandelt. In principe werk je in dagdienst, het is natuurlijk mogelijk dat ook buiten jouw werkuren storingen ontstaan, daarvoor heb je incidenteel storingsdienst of bent bij calamiteiten inzetbaar.

 

Wat ga je verdienen?

Het salaris is in eerste instantie afhankelijk van je leeftijd en eventuele (werk) ervaring die je hebt. Met de juiste ervaring verdien je Bruto (ex toeslagen) tussen de € 2500 en de  € 3500 euro. Je werkt 40 uur per week. Geschikte werkkleding wordt verstrekt. Als het jou brengt wat je ervan verwacht, dan wordt het een vaste baan, en ligt hier een mooie toekomst voor jou!

 

Wat is de rol van De Brug hierin?

Het bedrijf heeft ons (als ervaren detacheerder en werver op het gebied van technische mensen)  gevraagd specifiek op zoek te gaan naar de beste invulling voor deze vacature. Onze opdracht is op basis van Werving en Selectie, wat betekend dat je rechtstreeks in dienst komt bij onze opdrachtgever.

 

HET BEDRIJF  wat jou zoekt

Is gevestigd in Goor, verwerkt onder ander gevogelte tot heerlijke en gewilde eindproducten in de eigen productie en verpakt deze en halal-, wild- en vegetarische producten verzorgt de distributie daarvoor. Het bedrijf heeft sinds 2007 is een speciale Coldstore. Deze is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van efficiëntie en energiebesparing. En heeft  ruimte voor 2200 pallets. Producten worden opgeslagen bij -20 graden celcius. Voorraadbeheer gebeurt middels een intelligent voorraadbeheersysteem.  

Het bedrijf bestaat al bijna 40 jaar en op dit moment werken er in totaal ongeveer 250 medewerkers. In eerste instantie begonnen als regionaal bedrijf met de verkoop van eieren en kipproducten in 1 supermarkt. Het is een Innovatief bedrijf, ze bedenken telkens weer nieuwe producten voor hun eigen productie assortiment, grotendeels met kip en kalkoen producten, verwerking en levering worden aangevuld met andere foodproducten. Het bedrijf is nu een internationale groothandel van verse foodproducten. Telkens voorop lopen met de nieuwste technieken, is 1 van de speerpunten van deze organisatie. 

Dat betekend voor jou als Monteur Technische Dienst dat je nooit bent uitgeleerd, constant met nieuwe ontwikkelingen te maken hebt, zeg maar;  never a dull moment!

Solliciteer en we stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

 

KENMERKEN: Fulltime Dagdienst – LOCATIE: Goor – Bruto € 2500 - 3500

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Publiek
Goor
Vaardigheden
Vaardigheden
Monteur Technische Dienst
Elektromonteur
Vergelijkbare vacatures