GEEN- Onderhoudsmonteur Technische Dienst

Goor, Nederland
Vacature is vervallen
8 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 3000 per maand
Categorie: Technici, Installatie en Onderhoud
Branche: Machines
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 17-10-2019

Ben jij als onderhoudsmonteur technische dienst op zoek naar werk met veel variatie? Kijk dan eens naar deze vacature: Variatie door alle facetten van techniek waar je mee te maken krijgt. Zoals koeltechniek, pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Contact met de collega’s van de TD en je collega’s op de werkvloer, consignatiedienst met de PLUS van bijbehorende toeslagen.  

 

Never a dull moment!HET WERK
Binnen het team van 4 medewerkers in de Technische Dienst is ruimte voor een nieuwe collega. Om samen vakkennis en enthousiasme delen en te zorgen dat de productie hun doelstellingen kan halen.

Wat doe je zoal op een werkdag?

 • Je zorgt samen met je dat alle machines en installaties optimaal werken
 • Verhelpt storingen
 • Doet onderhoud en reparaties
 • Stelt machines en installaties af
 • Voert controle werkzaamheden uit

Dit alles voer je zelfstandig uit, met uitzondering van storingen is de Technische Dienst vrij in het indelen van de werkzaamheden. Er wordt van je verwacht dat je jouw vakkennis inbrengt om verbeteringen door te voeren.

Is dit: IETS VOOR JOU?

Breng jij de volgende kwaliteiten en ambities mee? dan zijn we erg benieuwd naar jou!

 • Je spreekt goed Nederlands
 • Minimaal MBO 3 diploma van een technische opleiding bij voorkeur Elektrotechniek, PCL besturingen of werktuigbouwkunde
 • Kunt goed prioriteiten stellen en nauwkeurig werken
 • Werkt zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Kunt goed communiceren met je collega’s in de Technische Dienst en op de werkvloer
 • Je woont op maximaal 30 minuten reistijd en beschikt over eigen vervoer

 


Bijzonder:

Dit is een No Nonsens bedrijf, doe wat je zegt en het komt goed. De organisatie is plat, dat betekend rechtstreeks contact met veel collega’s. De cultuur is open, nuchter en informeel. Jouw initiatief wordt gewaardeerd! Samen met veel plezier werken. Om te zorgen dat je graag naar je werk gaan wordt je goed behandelt. In principe werk je in dagdienst, het is natuurlijk mogelijk dat ook buiten jouw werkuren storingen ontstaan, daarvoor heb je ingeroosterde storingsdienst of bent bij calamiteiten inzetbaar.

 

Wat ga je verdienen?

Het salaris is in eerste instantie afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Startend Bruto per maand van € 2100 tot  € 3000 euro. Exclusief storingsdienst en consignatie toeslagen. Je werkt 40 uur per week. Geschikte werkkleding wordt verstrekt. Als het jou brengt wat je ervan verwacht, dan wordt het een vaste baan, en ligt hier een mooie toekomst voor jou!

HET BEDRIJF  wat jou zoekt

Is gevestigd in Goor. Verwerkt onder ander gevogelte tot heerlijke en gewilde eindproducten in de eigen productie. En verpakt deze en halal-, wild- en vegetarische producten en verzorgt de distributie daarvoor. Het bedrijf heeft sinds 2007 is een speciale Coldstore. Deze is voorzien van de nieuwste technieken. En heeft  ruimte voor 2200 pallets. Producten worden opgeslagen bij -20 graden celcius.

Het bedrijf bestaat al bijna 40 jaar en op dit moment werken er in totaal ongeveer 250 medewerkers. In eerste instantie begonnen als regionaal bedrijf met de verkoop van eieren en kipproducten in 1 supermarkt. Het is een Innovatief bedrijf, ze bedenken telkens weer nieuwe producten voor hun eigen productie assortiment, grotendeels met kip en kalkoen producten, verwerking en levering worden aangevuld met andere foodproducten. Het bedrijf is nu een internationale groothandel van verse foodproducten. Telkens voorop lopen met de nieuwste ideeën, is 1 van de speerpunten van deze organisatie. 

Dat betekend voor jou als Monteur Technische Dienst dat je nooit bent uitgeleerd, constant met nieuwe ontwikkelingen te maken hebt, zeg maar;  never a dull moment !

 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer, email adres op voeg je CV bij. Dan dien je de sollicitatie in. Binnen 1 minuut heb je gesolliciteerd naar jouw nieuwe droombaan en binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

 

KENMERKEN: Fulltime Dagdienst – LOCATIE: Goor – Bruto € 2100 - € 3000

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures