Productiemedewerker – Operator – Lijnverantwoordelijke - Dagdienst

Goor, Nederland
Solliciteer
8 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2100 - 2200 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Productie Eten
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 09-10-2019

Ben jij COOL? Hou jij ervan om in een superschone omgeving te werken met voedingsmiddelen? De hele dag lekker bezig zijn, aanpakken en doorpakken!

 Lichtgewicht productiewerk!


Bij dit werk kweek je geen spierballen, maar je kunt wel heel veel plezier hebben tijdens je werk, en je mag in fulltime dagdienst werken, op locatie Goor.

Lijkt je dit iets? Reageer dan snel!

HET WERK:

Er worden mooie producten gemaakt van kip en kalkoen. Ook vlees voor de bbq, zoals spiesen en grillproducten. Daarnaast verschillende Halal-, wild- en vegetarische producten. De producten worden internationaal verkocht.

Je gaat als operator van de etiketteerlijn aan de slag. Wanneer je dit goed onder de knie hebt ga je door naar lijnverantwoordelijke. Je bent dan verantwoordelijk voor meerdere productielijnen.

Je werkt samen met 250 collega’s in de productie, het magazijn en op kantoor. En zorgt voor:

  • Het klaarzetten van de juiste producten
  • Plaatsen van bijbehorende etiketten in de machine
  • De volgorde van de orders bewaken
  • controleert de producten op kwaliteit en op planning
  • Controleert op hygiëne
Wie zoeken wij?

Wij zoeken vrolijke, fitte en coole medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, geen problemen hebben met staand werk in een koele omgeving.

Naast dat je een betrouwbare en nauwkeurige medewerker bent, breng jij plezier op de werkvloer, maakt graag een dolletje met je collega’s om vervolgens weer fanatiek aan de slag te gaan.

Wat levert het jou op?

Het bruto maand salaris varieert van €2100 tot € 2200 inclusief ADV vergoeding Je krijgt op jaarbasis 24 vakantiedagen. Wanneer je wilt zijn er doorgroeimogelijkheden naar operator of teamleider. 

Wil jij aan de slag?

Het bedrijf wat jou zoekt is gevestigd in Goor, verwerkt gevogelte tot heerlijke en gewilde eindproducten. Verpakt deze en halal-, wild- en vegetarische producten verzorgt de distributie daarvoor. Het bedrijf bestaat al bijna 40 jaar en op dit moment werken er in totaal ongeveer 250 medewerkers! In eerste instantie begonnen als regionaal bedrijf met de verkoop van eieren en kipproducten in 1 supermarkt. Het is een Innovatief bedrijf, ze bedenken telkens weer nieuwe producten voor hun eigen productie assortiment, grotendeels met kip en kalkoen producten, verwerking en levering worden aangevuld met andere foodproducten. Telkens voorop lopen met de nieuwste technieken, is 1 van de speerpunten van deze organisatie. 

Laat van je horen / solliciteer

 

Solliciteren is eenvoudig, je klikt op de button, laat naam, telefoonnummer, emailadres en CV achter en verteld ons waarom dit jouw baan is. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!

KENMERKEN: Fulltime Dagdienst – LOCATIE: Goor – Bruto € 2100-€ 2200

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Goor
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Productiemedewerker
Operator
Vergelijkbare vacatures