GEEN

Groenlo, Nederland
Vacature is vervallen
204 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 11 - 12,5 per uur
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 8 - 24
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 24-12-2018

Ben jij (om welke reden dan ook) op zoek naar een parttime baan? en zou je graag willen werken als belader van vuilnisvrachtwagens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Binnen deze functie van vuilnisman of vuilnisvrouw liggen een aantal zaken vast, en een aantal zaken zijn nog flexibel in te vullen. Passen deze kenmerken bij jou, op dit moment in je leven, en ben je lichamelijk ‘zo sterk als een beer’? Dan komen we graag met jou in contact!

 


HET WERK:

Je mag helpen met het beladen van huisvuil vrachtwagens. De werkzaamheden zijn eenvoudig maar vragen best veel van je lichaam. Je kunt het zien als je wekelijkse training, zodat je niet naar de sportschool hoeft, en bijkomen voordeel:  je werkt altijd in de buitenlucht.

Samen met je collega die de vrachtwagen bestuurd zorg je dat de containers netjes aan de wagen geplaatst worden en weer terug gezet.

 

De hele dag onderweg, dan zie je veel en maakt alles mee wat er in je omgeving gebeurt.

WIE BEN JIJ?

Woon je in de buurt van Groenlo? Ben je in ieder geval op de dinsdag beschikbaar? Ben jij op zoek naar een parttime baan waar je veel plezier met je collega’s mag maken en zorgen dat de planning van die dag uitgevoerd wordt?  Ben je hiervoor in ieder geval op de dinsdagen beschikbaar, en daarnaast in de toekomst eventueel flexibel tot 24 uur inzetbaar wanneer nodig?

 

WAT BIEDEN WE JOU?

Er is een prettige open en loyale werksfeer. Alles is erop gericht dat de medewerkers zich gewaardeerd voelen. Daardoor wil iedereen graag een stapje harder lopen, en waardoor je als team veel kunt bereiken.

De beloning van deze functie is op basis van de salarisschalen van de cao Transport. Het bruto uurloon is tussen de € 11.00 en € 12.50. Werkkleding wordt beschikbaar gesteld. Als van beide zijden de klik er is, dan is de bedoeling is dat je lange tijd blijft werken.

 

 

HET BEDRIJF

Bestaat 70 jaar, onlangs is hiervan het feest gevierd, waarbij de oprichtende familie en alle medewerkers met hun familie een hele dag feest hebben gevierd. Vooral het feit dat alle familie – gezinsleden van de medewerkers uitgenodigd waren zegt veel over de sfeer en de omgangsvormen binnen het bedrijf.

Het is begonnen als een klein bedrijf. Door de jaren heen zijn er verschillende nevenvestigingen ontstaan in de hele regio. Er zijn nog steeds twee broers aan het roer. En binnenkort komt de derde generatie het stokje overnemen. Zij zorgen voor nieuwe ontwikkelingen en uitbreidingen.

Bij deze full-service leverancier en uitvoerder van te leveren bouwmaterialen en werkzaamheden werken op dit moment 180 medewerkers. Er wordt gewerkt voor bedrijven, instellingen en overheden in Oost-Nederland en Duitsland en is een bedrijf met een brede basis, op het terrein van bodem en milieu onderzoek, Infra, Sloopwerken, productie van beton en afvalverwerking. Kortom: verzorgen afvalverwerking, slopen, voeren af, ontgraven, leveren beton en realiseren infra.

 

 

Wil jij ook onderdeel zijn van dit familiebedrijf?

 

KENMERKEN: Parttime (1-3 dagen) – LOCATIE: GROENLO – Bruto € 11.00 -  € 12,50

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden