Technisch Operator

Enschede, Nederland
Solliciteer
8 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2600 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 09-10-2019

Wordt jij enthousiast als je denkt aan de combinatie van werk, techniek, bouw, maatwerk en productiewerk? Zoek jij een baan in die richting? Wel eens aan beton gedacht? Of misschien werk je in de beton en ben je op zoek naar een baan die je meer uitdaging biedt. Of meer groeimogelijkheden?

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Technisch Operator is dit misschien iets voor jou?


Wat houdt t werk in?  

Je gaat de carrousel bedienen en onderhouden. Dit is een speciaal voor dit doeleinde ontwikkeld systeem waarmee de breedplaatvloeren gemaakt worden. Dit start met het inleggen van de mal, om zodoende de juiste maat te maken. Deze wordt achtereenvolgens gevuld met wapening en korven en piepschuim op de plaatsen waar sparingen dienen te komen. Natuurlijk hoef je dit niet zelf uit te meten, alles is in tekeningen verwerkt die de machines digitaal aansturen. De machines doen het zware werk.

Wanneer de voorbereidingen gereed zijn wordt het beton gestort, af-getrild zodat alle lucht eruit verdwijnt en het beton een homogene massa wordt.

Wanneer de breedplaat vloerdelen droog zijn worden ze door middel van een bovenloopkraan verplaatst. Wat een machtig gevoel is dat, zo’n plaat verplaatsen zonder dat het je lichamelijke inspanning kost!

De delen worden buiten de werkplaats gelegd om uit te harden, en zijn dan gereed voor transport.Jij begeleidt dit hele proces, stuurt je collega’s aan die gedeeltes van de machines bedienen en zorgt dat alles soepel verloopt en blijft verlopen.

Hiervoor ga je ook regelmatig in overleg met de technische dienst collega’s.  Hier komt jouw interesse en technische kennis goed van pas. Klein onderhoud en het bedenken van nieuwe ontwikkelingen doe je zelf, pas wanneer groot onderhoud gepland is, draag je dat over aan de technische dienst.

 

Is dit: IETS VOOR JOU?

Breng jij de volgende kwaliteiten mee? Dan zijn we erg benieuwd naar jou!

  • Interesse in techniek, bij voorkeur is dit ondersteund door een technische opleiding
  • Daarnaast kun je goed prioriteiten stellen en nauwkeurig werken
  • En je bent in staat om ondanks alles wat je zou kunnen afleiden, het hoofd koel te houden en overzicht te houden
  • Werkt zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel
  • Kunt goed communiceren met je collega’s in de technische dienst zodat zij verder vooruit kunnen werken. Ook met je collega’s op de werkvloer die de deelwerkzaamheden doen ben je regelmatig in contact.

 

Bijzonder:

In het totale traject van bestelling naar aflevering is tussen de 6 en 8 weken gereserveerd voor het voorbereidende werk. Zoals het maken van de werktekeningen en deze laten controleren, aanpassen en goedkeuren, het ingeven van de details in het programma wat de machines aanstuurt. Daarna wordt het transport gepland, en binnen de tijd tussen voorbereiding en transport (ca 10 dagen) wordt de productie uitgevoerd. Dat betekend altijd een strakke planning. Daardoor is het werkend houden van de carrousel een echte uitdaging!

 

Wat ga je verdienen?

Het salaris volgens de cao van Betonproductenindustrie is in eerste instantie afhankelijk van je leeftijd en eventuele (werk) ervaring die je hebt. Bruto per maand tussen de € 2000 en de  € 2600 euro. Er is reiskostenvergoeding van toepassing. Je werkt 40 uur per week in 2 ploegen, de toeslag is afhankelijk van de ploeg tussen de 7 en de 15%. En je ontvang 12 ADV dagen of een geldelijke vergoeding daarvoor. Geschikte werkkleding wordt verstrekt.

 

Bij welke organisatie ga je werken?

Het bedrijf is onderdeel van een grotere overkoepelende organisatie met 10 verschillende bedrijven onder zich die allemaal ‘iets’ doen met beton.

Dat gaat van het produceren van vloeibaar beton tot het maken van betonnen klinkers, van vervoer en het laden en lossen tot mortelproducent. Alle bedrijven zijn gevestigd in Oost en Noordoost Nederland.

Voor het bedrijf in Enschede is vooral belangrijk dat alle producten die ze maken maatwerk zijn, hoge kwaliteit en het constant vernieuwen van producten en het proces staan voorop.

De mensen die er werken onderling hebben oog voor elkaar, willen graag dat iedereen op z’n plek zit, genoeg uitdaging in zijn of haar werk ervaart en met plezier werkt.

 

Denk jij dat je hier ook met veel plezier kunt en wilt werken?

 

 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

 

 

KENMERKEN: Fulltime 2 ploegen – LOCATIE: Enschede – Bruto € 2000 - 2600

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Enschede
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Technisch Operator
Vergelijkbare vacatures