Monteur Service en Onderhoud

Deventer, Nederland
Solliciteer
8 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2200 - 3000 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 09-10-2019

Ben jij een ervaren installatiemonteur service en onderhoud en wil je graag werken binnen bestaande woningen en bedrijven, waar je veel contact hebt met de klanten en hen blij kunt maken doordat je de problemen oplost?

HET WERK

Een dag als installatiemonteur service en onderhoud voor dit bedrijf is nooit hetzelfde, het kan bestaan uit onderhoud aan bestaande W en/of E installaties, je voert reparaties uit in en rond bestaande woningen, bedrijven en instellingen.  Je neemt samen met je collega’s de storingsdiensten waar en krijgt daar een royale beloning voor. Het is werk geeft veel voldoening, je bent altijd onderweg en komt met heel veel verschillende mensen in contact.

WAT BRENG JIJ MEE?

Van een installatiemonteur service en onderhoud wordt verwacht dat ze de volgende eigenschappen binnenbrengen:

  • Opleiding op MBO 3 Niveau, E-monteur en/of W-monteur
  • Ervaring als installatiemonteur
  • VCA certificaat
  • Rijbewijs B/E
  • Enthousiasme voor ontwikkelingen op je vakgebied
  • Flexibele instelling en houding richting werktijden
  • Stressbestendig en servicegericht
  • Beheersing van de Nederlandse taal

 

DE BELONING

Het basissalaris voor deze functie varieert, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, tussen de € 2200 en € 3000 per maand. Daarbovenop is de royale vergoeding voor het werken tijdens storingsdiensten. Er wordt een bedrijfswagen met het beste gereedschap ter beschikking gesteld en voldoende werkkleding. Onze opdrachtgever wil het liefst mensen die zich voor langere tijd aan hun wil binden.

HET BEDRIJF 

Het bedrijf werkt met ongeveer 60 mensen vanuit Deventer in de regio, voornamelijk ook in Deventer en aansluitende plaatsen. Specialisatie ligt vooral op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen op E en W gebied. Als jij zelf ook werkelijk geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen is er al snel een match met dit bedrijf en alle collega’s. Humor ontbreekt absoluut niet binnen deze organisatie, net als liefde voor geinteresseerde collega's die nog wat kunnen leren :-) In de ogen van deze organisatie betekend service: 24/7 beschikbaar zijn voor de klant. Het team van collega’s zorgen samen dat het bedrijf deze service waar kan maken!  Fullservice in technisch beheer!

Om jou in je werkzaamheden te ondersteunen en deze zo soepel mogelijk te laten verlopen staan de beste gereedschappen en de modernste technieken jou ter beschikking. Je bent tenslotte een vakman en het liefst met je vak aan de slag!

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: DEVENTER – Bruto € 2200-€3000

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Publiek
Deventer
Vaardigheden
Vaardigheden
Service en Onderhoudsmonteur
Vergelijkbare vacatures