GEEN

Terborg, Nederland
Vacature is vervallen
33 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2400 - 3500 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Automotive
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 27-05-2019

Als Chef Werkplaats Bedrijfswagens ga je werken met een klein team van totaal 12 medewerkers. Binnen dit team is een open cultuur, je kunt alles zeggen wat op je hart ligt, en met z’n allen zijn t harde werkers. Met 1 gezamenlijk doel: de klus klaren! Binnen zo’n klein team is het heel dynamisch. Er is veel contact met klanten. dat klantcontact is heel anders dan in met particuliere klanten. Iedereen weet van elkaar waar ze mee bezig zijn en men
is betrokken bij elkaars ontwikkelingen. Je voelt in alles de liefde voor bedrijfsauto’s en kleine vrachtwagens.


HET WERK

Om een beeld van de activiteiten te krijgen:  Naast het onderhoudswerk aan de bedrijfsauto’s voor klanten worden er jaarlijks ongeveer 850 bedrijfswagens verkocht (nieuw en gebruikt). Die afleverings klaar gemaakt mogen worden. Dagelijks ben je bezig, samen met je collega’s aan onderhoud en vervangings- werkzaamheden en natuurlijk met het uitvoeren van noodzakelijke reparaties en de verkochte bedrijfswagens afleverings klaar te maken. Het is natuurlijk altijd weer een feestje als een bedrijfseigenaar zijn of haar nieuwe wagen op komt halen. Omdat je ook veel met nieuwe bedrijfswagens te maken krijgt betekent het dat jouw kennis ook bij de tijd moet zijn en blijven, samen met je team voorop qua kennis en vaardigheden en mag deze ook dagelijks gebruiken en bijschaven. Jaarlijks wordt er aandacht besteed aan jouw ontwikkelingen en aan die van het team. Jij hebt daar veel zeggenschap in. Er wordt van je verwacht dat je de kennis en kunde van je teamleden kent, en weet waar er bijgeschaafd mag worden. Daarnaast stuur jij je team qua planning, zodat al het werk op tijd gereed is.

 

WAT BRENG JIJ MEE?

Natuurlijk heb je een B-Rijbewijs, verder;

  • ben je opgeleid tot 1e bedrijfswagen monteur
  • bent in het bezit van een APK certificaat
  • heb je werkervaring als bedrijfswagen monteur,  het liefst als leidinggevend monteur
  • kun je zelfstandig en veilig werken
  • ben je flexibel en collegiaal

DE BELONING

Er wordt verloond volgens de Cao Motorvoertuigen, het bruto fulltime maandsalaris is afhankelijk van de opleidingen, kennis en ervaring die jij meebrengt tussen de € 2400 en de 3500.  Fulltime is 38 uur per week. De overige voorwaarden zijn: 24 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding. Goed gereedschap en werkkleding wordt ter beschikking gesteld.

HET BEDRIJF  wat jou zoekt

Het bedrijf is een kleine organisatie in het Oosten van het land die grootse daden neerzet. Ze onderhouden, kopen, verkopen, importeren en exporteren nieuwe en gebruikte KLEINE bedrijfswagens, geschikt voor B Rijbewijs. het zijn bedrijfsbussen en kleine vrachtauto’s van Europese merken.

Binnen het bedrijf werkt een team bestaande uit bedrijfsleiders, verkopers, administratie, inkopers, monteurs en jij als chef werkplaats. Er is naast een goed uitgeruste werkplaats, een afdeling schadeherstel en een wasplaats.

Draag jij bij aan dit team?  

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

 

KENMERKEN: Fulltime/Parttime – LOCATIE: Doetinchem – Bruto € 2400-€ 3500

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures