GEEN

Lochem, Nederland
Vacature is vervallen
162 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2400 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 13-02-2019

Ben jij handig en heb je heftruck certificaat en hijsbewijs?
Zou je graag binnen een bedrijf willen werken waar samenwerken, leren en jezelf ontwikkelen en hard werken centraal staan?

Voor het leren en jezelf ontwikkelen hoef je niet naar school, of cursussen te doen. Binnen het bedrijf zijn voldoende vakmensen die graag met plezier en trots hun vak overbrengen.


We hebben het hier over een bedrijf wat machines bouwt voor metaalbewerkingsbedrijven en machinebouwers. En dan wel de beste van de wereld! Dat is niet zomaar een losse kreet. Het bedrijf heeft diverse ontwikkelingen gemaakt die wereldwijd nieuw zijn.

Kun je tekening lezen, en vind je werken in de metaalbewerking een uitdaging? Dan is de functie van afbramer/nabewerker metaal iets voor jou!

HET WERK

Met veel zorg behandel je onderdelen van de metaalbewerkingsmachines zodat ze strak zijn voordat ze naar de volgende bewerking gaan. Je vindt het prachtig om binnen de werkplaats te zorgen dat machineonderdelen op het juiste moment op de juiste plek staan, daar gebruik je de heftruck en de bovenloopkraan voor.

Het is fijn om in dagdienst te werken, binnen het team gewaardeerd te worden voor de taken die je doet, samen maken jullie geweldige machines die over de hele wereld worden ingezet voor de metaalbewerking. Het is mooi daar onderdeel van te mogen zijn!

WAT GA JE VERDIENEN?

De cao Metalektro is van toepassing binnen dit metaalbewerkingsbedrijf. Je gaat afhankelijk van je opleiding, ervaring en inzet tussen de € 1800 en € 2400 per maand verdienen. Binnen deze cao zijn 13 ADV dagen van toepassing.

 

JOUW TOEKOMST

Als bemiddelingsbedrijf mogen wij in opdracht van deze werkgever de beste kandidaten aandragen voor deze baan, en voor alle andere vacatures. In eerste instantie ga je via ons bij deze werkgever werken, als na een half jaar de klik er van beide zijden is, ga je over op een jaarcontract bij het bedrijf.HET BEDRIJF

Het bedrijf wat jou zoekt is wereldwijd een toonaangevend bedrijf in de productie van machines. Zij zijn gevestigd in het oosten van het land, waar de Achterhoekse mentaliteit volop aanwezig is; de sfeer is informeel. Alle medewerkers zijn bij elkaar betrokken. Binnen de afdelingen is het teamwork belangrijk. Met elkaar de schouders eronder! Bijzonder is dat het bedrijf vooroploopt in de ontwikkeling van machines, en omdat leveranciers nog niet zover ontwikkeld zijn, wordt alles in eigen beheer wordt gedaan, zo zie je als medewerker een stapel staal binnen komen en als de beste machines het bedrijf weer verlaten. Er zijn 2 productievestigingen, de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden. Waar in totaal 175 medewerkers met plezier werken.

Binnen het segment worden de machines van dit bedrijf als de beste ter wereld beschouwd. Het maakt de medewerkers trots om daar hun aandeel aan te mogen leveren!


Wil jij ook een aandeel aan dit bedrijf leveren?


Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Als je een CV hebt kun je die direct bijvoegen en dien de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.KENMERKEN: Fulltime dagdienst – LOCATIE: Lochem – Bruto € 1800-€ 2400

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures