Grondwerker Glasvezel

Tubbergen, Nederland
Solliciteer
4 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2500 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 14-06-2019

Vind jij als grondwerker ook dat Nederland niet zonder glasvezel kan? 


HET WERK
Het grondwerk wat je samen met je collega's voor dit bedrijf uit gaat voeren, is voornamelijk gericht op het aanleggen van glasvezel. Dit zijn grotere projecten zodat je niet telkens wisselt van werklocatie.  Je bent buiten lekker aan de slag, het werk wordt gewaardeerd door de aanwonenden, je ziet van alles en maakt elke dag weer andere dingen mee!


Het zware werk wordt voornamelijk door de minikranen uitgevoerd. Er zijn collega bedrijven die de werkelijke aansluiting van de glasvezel verzorgen. Samen met je collega's zorg je dat naderhand nagenoeg niet zichtbaar is dat de straat 'open' is geweest.

JIJ BENT
Wij zoeken grondwerkers met ervaring, met B rijbewijs en als je ook het E rijbewijs hebt is dat een extra pluspunt. Ben je ook in het bezit van VCA, dan mag je morgen aan de slag! Maar ook zonder ervaring, en zonder VCA willen we je heel graag spreken.  Bij veel beroepen gaat het  om mentaliteit, en bij het grondwerk is dat helemaal belangrijk! Ben jij een aanpakker? Heb jij plezier in je werk als je hard werken mag combineren met veel lachen?

DE BELONING

De beloning van deze functie als grondwerker is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, tussen de € 1800 en de € 2500 bruto per maand.

Op korte termijn gaat het om grondwerk, mocht je de juiste mentaliteit hebben en de klik hebben met je collega's, dan zijn er veel mogelijkheden om aan de slag te gaan en te blijven!

HET BEDRIJF
Onze opdrachtgever in Tubbergen zoekt grondwerkers voor projecten in de regio Enschede.  Nuchtere tukkers, met de kenmerkende humor en fanatiek in hun werk. Alle medewerkers zijn
gedreven vakmensen, die samen als motto hebben: Geen opdracht is zo moeilijk of hij is uitvoerbaar! Van oorsprong is het bedrijf ontstaan en gegroeid vanuit diverse bekabelingsprojecten. Op dit moment is dat nog steeds de belangrijkste tak van sport. In combinatie met verhuur van machines en materieel,  sloopwerken, bestratingen en verzorgen van containers op bouwprojecten.

 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: ENSCHEDE – Bruto € 1800-€ 2500

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Tubbergen
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Grondwerker
Minikraan Machinist
Starter
Vergelijkbare vacatures