Monteur Technische Dienst

Goor, Nederland
Solliciteer
12 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2450 - 3500 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 06-06-2019

Fulltime technische baan in ploegendienst als onderhoudsmonteur technische dienst.

BEN JIJ
Is het als onderhoudsmonteur technische dienst jouw uitdaging om je collega’s optimaal te ondersteunen?  Ben je een allround techneut, en hou je van wisselende werktijden? Zodat je tijd overhoudt voor andere (leuke) zaken in het leven?

HET WERK
Binnen het team van 20 medewerkers in de Technische Dienst is ruimte voor een nieuwe collega. Om samen vakkennis en enthousiasme delen en te zorgen dat de productie hun doelstellingen kan halen. Variatie in werk, door verschillende werktijden maar ook door alle facetten van techniek waar je mee te maken krijgt. Zoals koeltechniek, pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Never a dull moment! Contact met de collega’s, variatie in het werk, de ploegendienst en de PLUS van bijbehorende toeslagen houden jou gemotiveerd om je werk
als beste te verrichten.HET BEDRIJF
Als deze baan je aanspreekt en je bent net zo ambitieus als het bedrijf waar wij deze medewerker voor zoeken. Kan dit leiden tot een mooie carrière binnen een constant groeiend internationaal food-bedrijf. Waar veel aandacht is voor de balans tussen werk en privé en natuurlijk de balans tussen mens, dier, milieu en bedrijfsresultaat.
Onze opdrachtgever investeert in z’n medewerkers, hecht veel waarde aan goed werkgeverschap, eerlijkheid en transparantie en biedt iedereen een goede, informele, no-nonsense werksfeer.

Deze functie vraagt zeker enige opleiding en ervaring, waaronder een MBO opleiding niveau 4, Mechatronica of Elektrotechniek en werkervaring in deze richting. Het VCA en NEN 3140 Certificaat is een welkome aanvulling of de bereidheid deze binnen korte termijn te halen. Nieuwsgierigheid, flexibiliteit en betrokkenheid zijn zeker voorwaarden om deze functie goed uit te kunnen voeren.


DE BELONING van onderhoudsmonteur technische dienst

De beloning van deze fulltime baan is buiten het marktconforme basis salaris, aantrekkelijk door de ploegentoeslagen, reiskostenvergoeding, personeelskortingen en overige secundaire arbeidsvoorwaarden. Je verdient dan tussen de € 2450 en € 3500 bruto per maand.
Dit no-nonsense bedrijf is op zoek naar jou! Met collega’s binnen de TD die recht door zee en duidelijk zijn, afspraak is afspraak , je weet direct waar je aan toe bent.

DE WERKTIJDEN
Er zijn verschillende mogelijkheden qua werktijden; Afhankelijk van wat bij jou situatie past, kun je kiezen voor een baan in dagdienst. Er zijn ook mogelijkheden in 2 of 3 ploegendienst en er is de mogelijkheid om alleen 's nachts en in het weekend te werken,  dan werk je 28 tot 32 uur per week, ingedeeld in 2 - 3 nachten van 21.45 uur tot 06.15 uur + zaterdag en 1x per 4 weken op zondag. Natuurlijk wordt de beloning daarop aangepast ! 

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer, email adres op voeg je CV bij. Dan dien je de sollicitatie in. Binnen 1 minuut heb je gesolliciteerd naar jouw nieuwe droombaan en binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.
KENMERKEN: Fulltime ploegendienst – LOCATIE: Overijssel – Bruto € 2450-€ 3500

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Publiek
Goor
Vaardigheden
Vaardigheden
Monteur Technische Dienst
Vergelijkbare vacatures