Monteur Technische Dienst

Goor, Nederland
Solliciteer
3 dagen geleden
€ 2450 - 3500 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 38 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 16-01-2019

Fulltime technische baan in ploegendienst als onderhoudsmonteur technische dienst.

BEN JIJ
Is het als onderhoudsmonteur technische dienst jouw uitdaging om je collega’s optimaal te ondersteunen?  Ben je een allround techneut, en hou je van wisselende werktijden? Zodat je tijd overhoudt voor andere (leuke) zaken in het leven?

HET WERK
Binnen het team van 20 medewerkers in de Technische Dienst is ruimte voor een nieuwe collega. Om samen vakkennis en enthousiasme delen en te zorgen dat de productie hun doelstellingen kan halen. Variatie in werk, door verschillende werktijden maar ook door alle facetten van techniek waar je mee te maken krijgt. Zoals koeltechniek, pneumatiek, hydrauliek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Never a dull moment! Contact met de collega’s, variatie in het werk, de ploegendienst en de PLUS van bijbehorende toeslagen houden jou gemotiveerd om je werk
als beste te verrichten.HET BEDRIJF
Als deze baan je aanspreekt en je bent net zo ambitieus als het bedrijf waar wij deze medewerker voor zoeken. Kan dit leiden tot een mooie carrière binnen een constant groeiend internationaal food-bedrijf. Waar veel aandacht is voor de balans tussen werk en privé en natuurlijk de balans tussen mens, dier, milieu en bedrijfsresultaat.
Onze opdrachtgever investeert in z’n medewerkers, hecht veel waarde aan goed werkgeverschap, eerlijkheid en transparantie en biedt iedereen een goede, informele, no-nonsense werksfeer.

Deze functie vraagt zeker enige opleiding en ervaring, waaronder een MBO opleiding niveau 4, Mechatronica of Elektrotechniek en werkervaring in deze richting. Het VCA en NEN 3140 Certificaat is een welkome aanvulling of de bereidheid deze binnen korte termijn te halen. Nieuwsgierigheid, flexibiliteit en betrokkenheid zijn zeker voorwaarden om deze functie goed uit te kunnen voeren.


DE BELONING van onderhoudsmonteur technische dienst

De beloning van deze fulltime baan is buiten het marktconforme basis salaris, aantrekkelijk door de ploegentoeslagen, reiskostenvergoeding, personeelskortingen en overige secundaire arbeidsvoorwaarden. Je verdient dan tussen de € 2450 en € 3500 bruto per maand.
Dit no-nonsense bedrijf is op zoek naar jou! Met collega’s binnen de TD die recht door zee en duidelijk zijn, afspraak is afspraak , je weet direct waar je aan toe bent.

Gebruik de solliciteer button en we stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!

KENMERKEN: Fulltime ploegendienst – LOCATIE: Overijssel – Bruto € 2450-€ 3500

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Publiek
Goor
Vaardigheden
Vaardigheden
onderhoudsmonteur
Monteur Technische Dienst
Techniek
Productie
Ploegendienst