Onderhoudsmonteur Machines GWW

Laren, Nederland
Solliciteer
29 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2300 - 2900 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Machines
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 17-06-2019

Ben jij een ervaren service en onderhoudsmonteur GWW en heb je altijd al in een klein team willen werken aan de grootste en stoerste voertuigen? dan is dit jouw nieuwe baan! Kennis van alle machines die ingezet worden bij grondverzet en landbouwmechanisatie is van belang. Nieuwsgierigheid in de werking van deze machines en in de nieuwste technieken brengt jou verder, zo krijg je veel kansen om alles te leren op jouw vakgebied. En kun je jezelf ontwikkelen tot de beste monteur van alle merken GWW en agrarisch, zoals Volvo, Kubota, Ahlmann, MF, Scania of Claas.

HET WERK

Een dag als onderhoudsmonteur GWW voor dit bedrijf is nooit hetzelfde. Niet elke dag ga je om 5 uur naar huis, omdat collega’s nog op weg zijn en ondersteuning van jou kunnen gebruiken. Samen met het werkplaatsteam plannen jullie de werkzaamheden voor onderhoud, en voeren deze zelfstandig uit. Alleen wanneer er grotere reparaties zijn, wordt er overlegd met de directie. De uren en de gebruikte onderdelen worden bijgehouden, zodat kosten bewaakt worden. Het kan ook voorkomen dat je op locatie een reparatie of een storing oplost. Je komt met verschillende collega’s in contact.

WAT BRENG JIJ MEE?

Breng jij de volgende eigenschappen de werkplaats binnen?

  • Opleiding op MBO 4 Niveau
  • Passie voor techniek en grote machines
  • Enthousiasme voor ontwikkelingen op je vakgebied
  • Flexibele instelling
  • Ervaring met GWW en of landbouwmechanisatie
  • Rijbewijs BE (of nog liever: C) en VCA certificaat

DE BELONING als onderhoudsmonteur GWW

Het salaris voor deze fulltime functie varieert, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, tussen de € 2300 en € 2900 bruto per maand. Beloning vind plaats volgens de LEO cao. De ADV is 5% salaris of 13 dagen, bij een 38-urige werkweek. Er wordt voldoende werkkleding en gereedschappen verstrekt en er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Onze opdrachtgever wil het liefst mensen die zich voor langere tijd aan hun wil binden.

HET BEDRIJF

Wil jij graag werken bij een toonaangevend bedrijf in de Achterhoek in de buurt van Lochem? Regionaal hoort dit bedrijf tot het beste bedrijf in grondwerken en agrarische diensten. De werkplaats is uitstekend uitgerust; goed gereedschap is het halve werk! Wil jij onderdeel worden van het team van 12 werkplaats medewerkers die allemaal dezelfde passie hebben voor groot materieel? En samen met je collega’s de opdrachtgevers tevreden stellen?

SOLLICITEER!  we stellen je graag voor aan onze opdrachtgever!

KENMERKEN: Fulltime dagdienst – LOCATIE: Lochem – Bruto € 2300-€2900

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Lochem
Publiek
Laren Gelderland
Vaardigheden
Vaardigheden
Onderhoudsmonteur GWW
Vergelijkbare vacatures