Bouwsloper

Hengelo, Nederland
Solliciteer
7 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1750 - 2200 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 11-06-2019

Sloopwerk is vakwerk, wil jij laten zien wat je kan? Elke dag tevreden over je werk weer naar huis gaan?  

 

Ben jij een ervaren bouwsloper of wil je graag in op dit gebied aan de slag? Dan is dit jouw (nieuwe) baan! We gaan graag met je in gesprek en vertellen je alles over het bedrijf waar je aan de slag zou kunnen.

 

Als je nieuwsgierig bent, en geïnteresseerd in bijvoorbeeld asbestsanering tijdens de sloop, en de verschillende certificaten zowel als B rijbewijs haalt, heb je kansen om jezelf op te werken tot Deskundig Asbest Verwijderaar DAV.

Of je gaat in de leer voor kraanmachinist.

 

Als je dat wilt natuurlijk!

Bouwsloper zijn is sowieso een vak met eer!

 

HET WERK

Elke sloopklus moet zorgvuldig gebeuren. Sloopwerk is vakwerk, of het nu gaat om renovatiesloop in een monumentaal pand of de sloop van een compleet schoolgebouw. Alle materialen die vrijkomen tijdens de sloop zijn weer herbruikbaar als grondstoffen of als renovatie onderdelen. Afwisseling met grote en kleinere projecten is het leukste wat er is; De ene keer ben je tijdens renovatie sloopwerk gewoon bij de mensen thuis of op het werk, je verwijderd een keuken of een paar binnenmuren. Je werkt dan natuurlijk veel preciezer en voorzichtiger. De andere dag ben je bezig met de totaalsloop en werk je samen met collega’s aan het snel, veilig en juist gesorteerd afvoeren van een bouwwerk.

 

WAT BRENG JIJ MEE?

Breng jij de volgende eigenschappen en vaardigheden mee?

  • Enthousiasme voor sloopwerken
  • Handigheid met diverse gereedschappen
  • Je werkt liever nauwkeurig dan de allersnelste te zijn
  • Lichamelijk fit
  • VCA Certificaat
  • Mooi meegenomen als je B – Rijbewijs hebt en als je (mini)kraan-certificaten zou willen halen.DE BELONING als bouwsloper

Het salaris voor deze fulltime functie varieert, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring die je meebrengt, tussen de € 1750 en € 2200 bruto per maand. Beloning vind plaats volgens de cao. Er wordt voldoende werkkleding en gereedschappen verstrekt en er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Onze opdrachtgever wil het liefst mensen die zich voor langere tijd aan hun wil binden.

 

HET BEDRIJF

Wil jij graag werken bij een toonaangevend bedrijf in de Achterhoek in de buurt van Hengelo Gelderland? Regionaal hoort dit bedrijf tot het beste bedrijf in grond- en straatwerken, slopen en asbestsanering. Ze voeren projecten uit voor zowel particulieren als bedrijven en verwerken kleine en heel grote projecten.

De werkplaats is uitstekend uitgerust; goed gereedschap is het halve werk! Wil jij onderdeel worden van het team van 85 medewerkers die allemaal met hetzelfde plezier werken en samen zorg dragen dat de klus wordt geklaard!

SOLLICITEER!  

 

We maken graag een afspraak om alle mogelijkheden door te nemen!

Solliciteer!

Solliciteren of je aanmelden is eenvoudig! Klik op de solliciteer button, en geef je naam, mobiele nummer en email adres op. Je voegt je CV bij via de Browse knop en dient de sollicitatie in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 

KENMERKEN: Fulltime  – LOCATIE: Hengelo (gld) – Bruto € 1750-€ 2200

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Tags
Tags
Hengelo GLD
Publiek
Vaardigheden
Vaardigheden
Bouwsloper
DTA
DAV
Vergelijkbare vacatures