Geen

Apeldoorn, Nederland
Vacature is vervallen
175 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2400 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Transport / vrachtvervoer / spoorwegen
Uren per week: 38 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 22-01-2019

Is het altijd al jouw droom geweest om Internationaal Chauffeur te worden? Je hebt het vaak al van jongs af aan, de kriebels bij het zien van een prachtige truck, of het idee van een oneindige horizon en vrijheid. En wetende dat de collega’s van planning je half staan tijdens je avonturen in het buitenland

Een prachtig bedrijf in de logistiek heeft ons gevraagd uit te kijken naar mensen die hun droom waar willen maken en internationaal chauffeur willen zijn binnen deze organisatie.

WIE, WAT EN ..

Even iets over het bedrijf: Deze logistieke grootheid ( 350 eigen trailers-20 Miljoen km per jaar) is zich bewust van het milieu en de omgeving, hebben onlangs dit bevestigd door de lean & Green star te hebben behaald, dat is een bevestiging van slimme inzet van kennis en middelen voor een betere leefomgeving en voor mens en milieu. Er is een CO2 reductie van bijna 50% behaald de afgelopen jaren! Natuurlijk hebben ze dat niet bereikt door ‘ritten niet te maken’. Maar wel door: zorgen dat geen kilometer gereden wordt zonder belading, jong materieel, medewerkers het nieuwe rijden te leren en ledverlichting toe te passen. De ambities om ook op dit gebied verder te groeien zijn hoog. Dat alleen al is een reden om je droom juist bij dit bedrijf waar te maken. Hier wil je bij horen!

WAAR

Wij zoeken medewerkers voor vestiging Eerbeek, dat noemt zichzelf een logistieke partner voor hun klanten. Het betekend dat zij al 85 jaar vrachten vervoeren en dat ze nog veel meer doen dan alleen vracht van A naar B brengen. Het is een groot familiebedrijf, met een enorm hecht team aan medewerkers die zich allen bewust zijn van hun rol en ook de rol van alle medewerkers binnen het bedrijf, je kunt niet zonder elkaar. Samen de kar trekken en ieder in zijn waarde laten.

Dan over jouw rol binnen dit bedrijf: Jij trekt de wijde wereld in als internationaal chauffeur. Dat betekend niet dat je aan je lot wordt overgelaten, integendeel! Je collega’s op de afdeling planning zijn op de hoogte van jouw wel en wee, en je mag constant op hun ondersteuning rekenen. Je verzorgt met trekker – oplegger combinatie 1 of meerdaagse ritten binnen Europa, je werkt met mooi en nieuw materieel, en verzorgt de administratieve afhandeling van jouw werkzaamheden door middel van een tablet en scanner.

BEN JIJ DE JUISTE MAN OF VROUW VOOR DEZE BAAN?  

Voor deze functie van internationaal chauffeur vragen wij het volgende:
*          Je bent in het bezit van Rijbewijzen B,C én E inclusief code 95 en de geldige bestuurderskaart

  • Hebt ervaring met laden en lossen en het zekeren van de lading
  • Je bezit een flinke dosis humor en staat positief in het leven
  • Je bent klantvriendelijk, flexibel en oplossingsgericht
  • Bent ambitieus en een echte doorzetter
  • Hebt een actieve en zelfstandige werkhouding;
  • En weet dat je verder komt met als je je open en flexibel opstelt.

BELONING

Heb jij zin om binnen de dynamiek van dit sociale familiebedrijf aan de slag te gaan? Dan kun je van hen verwachten:
• Salariëring conform de CAO voor het Beroepsgoederen Vervoer (TLN)
• Afhankelijk van je leeftijd en ervaring is het bruto maand loon tussen de € 1800 en € 2400. Daar komen de vergoedingen voor overnachtingen bij. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een dynamische werkomgeving met een informele en goede werksfeer.
Met op zijn tijd een borrel, een rondje karten, of een avond feesten met je collega’s!

Enthousiast?

Wil je graag bij dit vooruitstrevende bedrijf komen werken?
Klik dan NU op de Solliciteer button! 

Reageer snel en wellicht zit jij binnenkort bij ons aan tafel om onder het genot van een kop koffie samen de mogelijkheden door te spreken!

KENMERKEN: Fulltime Internationaal – LOCATIE: Eerbeek – € 1800 tot € 2400

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden